MVV29 legt het af tegen een beter TVO

2021-11-22

Op zondag 21 november stond voor MVV de wedstrijd tegen TVO op het programma. Om klokslag 14:00 floot scheidsrechter Hoffmann voor het begin van de wedstrijd op het kunstgrasveld van MVV. 

De wedstrijd begon van beide kanten wat aftastend. MVV had iets meer de bal, maar wist niet echt dreigend te worden. Na een dik kwartier ontstond er wel iets meer druk voor de goal van TVO en waren er wat kleine kansjes voor MVV te noteren, echter wist het hier geen raad mee. Ook kreeg TVO voor de rest nog een tweetal goede kansen. Vlak voor rust werd de brilstand verbroken door een mooie goal vanuit TVO-zijde. Zodoende werd er met een 0-1 achterstand thee gedronken.

Na de rust was de boodschap dus duidelijk voor MVV. Er moest uit een ander vaatje getapt worden maar helaas kwam dit niet helemaal in de praktijk eruit. Het was TVO welke de grootste kansen kreeg en wist hier ook raad mee; 0-2. Hierdoor ging MVV nog meer alles of niets spelen, helaas mocht dit ook niet baten. In de counter, vlak voor tijd, valt de 0-3. 

Al met al een matige wedstrijd vanuit de kant van MVV en een verdiende overwinning voor de manschappen uit Beckum.

Volgende wedstrijd is WVV uit, 28 november. Tot dan!


Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.