MVV wint na 110 minuten voetbal nipt van Reutum

2021-11-08

Op zondag 7 november stond voor MVV de derby in en tegen Reutum op het programma. Om klokslag 14:00 floot scheidsrechter Hoornstra voor het begin van de wedstrijd op het zware hoofdveld van Reutum. 

MVV begon aftastend aan de wedstrijd, Reutum was veel in balbezit en probeerde met lange ballen de snelle aanvallers te bereiken. Keeper Goossen had elke keer een antwoord op de afstand schoten van Reutum. Na 20 minuten kreeg MVV de eerste kansen van de wedstrijd, een kopbal van Floris oude Nijhuis op de lat, en afstandschot van Stan oude Avenhuis en wederom Floris oude Nijhuis die bij de eerste paar een teenlengte te kort kwam om de bal in te tikken. Reutum bleef gevaarlijk met de snelle aanvallers, echter hield MVV goed stand. Na 35 minuten spelen kwam MVV op 0-1 voorsprong, na een goede voorzet van Bart Boerrigter volleerde Stan oude Avenhuis de bal snoeihard tegen de touwen. Met een 0-1 ruststand gingen beide teams de kleedkamer in. 

De verwachting was dat Reutum gelijk scherp aan de tweede helft zou beginnen. Dit gebeurde ook, met hoge ballen vanaf de zijkant was er veel dreiging. Het bleef vooral bij die dreiging want MVV stond goed opgesteld en hield de 0. 
Na 70 minuten viel Cas oude Avenhuis geblesseerd uit en MVV had geen mogelijkheden meer om te wisselen. Dit betekende dat MVV het restant van de wedstrijd met 10 man moest uit voetballen. Hierdoor werd MVV ver achteruit gedrukt en was het billen knijpen achterin. Bij elke wissewasje zette de scheids de tijd stil en dit leverde in totaal zo'n 20 minuten extra tijd op. Reutum werd steeds gevaarlijker en kreeg vele kansen, ze hadden zeker recht op de gelijkmaker maar Thijs Goossen wist met meerdere fantastische reddingen de bal uit het doel te houden. 
Na een kopstoot met de aanvoerder van Reutum leverde dit hem zelfs nog een bloedneus op. Na ruim 110 minuten voetbal floot de scheidsrechter voor het einde van de wedstrijd. 
MVV pakt hierdoor een belangrijke overwinning en neemt de 3 punten mee naar Harbrinkhoek. 

Voor MVV staat er nu een vrij weekend op het programma, op 21 november staat voor MVV de thuiswedstrijd tegen TVO op het programma. Graag tot dan op het Frielinkpark!


Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.