MVV29 speelt thuis gelijk tegen Reutum

2019-10-07

Op zondag 6 oktober stond voor MVV’29 alweer de tweede derby van het seizoen op het programma. Reutum kwam op bezoek op Frielinkpark.

 

Om klokslaf 14:00 uur werd er afgetrapt. De eerste helft ging gelijk op met MVV die het spel probeerde te maken, maar beide ploegen hadden weinig grote kansen om de score te openen. Stan Oude Avenhuis leek na 25 minuten de score te openen voor de thuisploeg, maar werd teruggefloten wegens buitenspel. Uiteindelijk gingen beide teams rusten met een 0-0 ruststand.

 

De tweede helft begon MVV sterker en had het een aantal mogelijkheden. Thijs Kamphuis was een aantal keer gevaarlijk via zijn vrije trappen en de ingevallen Koen ter Wee was ook dichtbij een doelpunt. Reutum was aan de andere kant ook een aantal keer gevaarlijk met counters en voorzetten vanaf de zijkant. Beide ploegen wisten alleen niet het netje te vinden en daarom werd na 90 minuten plus blessuretijd afgefloten met een 0-0 eindstand.


Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.