MVV29 boekt belangrijke maar eenvoudige zege op Vogido

2019-04-15

14 april stond er voor MVV wederom een kraker op het programma. Na twee keer te hebben verloren van directe concurrenten was het nu voor MVV zaak om wél te winnen.

Om 14:00 floot de scheidsrechter van dienst voor het begin van de wedstrijd. Beide teams begonnen terughoudend en het eerste half uur viel er weinig spannends te noteren. Echter was het MVV die kort voor rust de ban brak door een prima treffer van Koen ter Wee; 1-0.

Direct na rust nam MVV het heft in handen en kreeg het al enkele mogelijkheden. De ingevallen Thijs Kamphuis maakte met zijn eerste balcontact rond de 60e minuut de 2-0. Na de 2-0 kon MVV tamelijk eenvoudig de wedstrijd uitvoetballen. Nadat een tweetal spelers van Vogido ook nog tegen een rode kaart aanliepen was het leed geschied voor de Enschedeers. Milan Weiss zette met een stijlvolle schuiver de 3-0 op het scorebord en kort hierna floot de leidsman voor het einde van de wedstrijd.

3 belangrijke punten voor de zwart-witte brigade en ook de rode lantaarn kan weer worden uitgewisseld aan de buren uit Almelo. Volgende week staat de wedstrijd tegen ATC op het programma. Maandag 22 april wordt er om 14:00 afgetrapt in Hengelo. Tot dan!


Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.