MVV 29 JO11-2 sluit met nipt verlies seizoen af

2017-05-22
Afgelopen zaterdag was voor MVV’29 JO11-2  de laatste competitiewedstrijd van dit seizoen tegen de Tukkers uit Albergen. Onze vaste keeper had gevraagd of hij een keer mocht voetballen dus mocht hij een wedstrijdje voetballen.
 
De eerste 10 min hadden ze een beetje moeite met de Tukkers die goed samensppelden.
Elkaar goed vinden resulteerde ook in 3 goals in de eerst helft, ruststand 3-0.
 
De tweede helft helft zijn ze iets anders gaan voetballen, onze keeper mocht in de spits voetballen en ja hoor er kwam gelijk al veel meer gevaar. De Tukkers konden niet meer zo voetballen zoals ze de 1e helft deden toch konden ze nog 1x konden scoren. Wij waren goed op dreef  maakten mooie combinaties waardoor de doelpunten voor ons vanzelf kwamen. Helaas niet genoeg om er een gelijkspel uit te halen. Eindstand 4-3.
 
Dit was de laatste competitiewedstrijd van dit seizoen. Bedankt voor uw steun en tot volgend seizoen!
 
Foto's van de wedstrijd
 
 
 

Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.