MVV 29 JO11-2 verliest met ruime cijfers van KOSC JO11-2

2017-04-05
Afgelopen zaterdag stond voor MVV’29 JO11-2 de thuiswedstrijd tegen KOSC JO11-2 op het programma.
 
We begonnen gelijk sterk om te laten zien dat we wel kunnen voetballen en speelden direct goed samen wat al snel resulteerde in het 1e doelpunt; 1-0. Door niet goed verdedigen kon Kosc ook vrij snel de 1-1 maken. Wij lieten een rommelige wedstrijd zien en lieten de tegenstanders dan ook veel vrij lopen. Ook gingen de verdedigers te veel mee naar voren waardoor er te veel ruimte ontstond voor de tegenstanders. Dit kon je dan ook zien want we stonden met rust achter met 1-5.
 
Na de rust konden we niet goed in het spel komen en werd er weinig gecombineerd of terug verdedigd. Hierdoor hebben we de wedstrijd dan ook verloren met 1-10.
 
Volgende week staat er een uit wedstrijd op het programma. We spelen tegen Langeveen. Het is zaak om  beter spel te laten zien dan de laatste 2 wedstrijden. We moet gewoon in onszelf gaan geloven, zorgen dat we veel met elkaar samenspelen, vrij lopen en terug verdedigen. Dan weten we zeker dat ze er goed tegen kunnen voetballen. Aanvang 9:00 uur. Tot dan!

 

Foto's van deze wedstrijd gemaakt door Bianca Brinkman

 

 


Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.