MVV 29 JO9-1 vecht zich terug in de wedstrijd

2017-03-28
Afgelopen zaterdag moest MVV’29 JO9-1 tegen JO9-01 van één van de grootste clubs uit de regio voetballen namelijk Quick20  uit Oldenzaal. Het weer was werkelijk prachtig.
 
Na een slappe warming-up begonnen we met dezelfde trend aan de wedstrijd wat vervolgens ook negatief uitpakte en resulteerde in een 1-0 en 2-0 achterstand. Toch kregen we nog een paar goede kansen, maar daar gingen we slordig mee om. In de rust werd het één en ander besproken en dat was dit keer ook goed nodig.
 
Edwin heeft de jongens en Maaike blijkbaar goed geprikkeld, want dat pakte de tweede helft zeer goed uit. Ze waren stuk voor stuk allemaal heel sterk geworden en er werd geen duel meer verloren. Na een mooie uitgespeelde aanval werd het 1-2. Wij bleven druk zetten en kregen nog enkele goede mogelijkheden om te scoren, maar het zat ons niet mee. Toen kwam er een geweldige steekpass van Tom en Theo maakte het beheerst af 2-2. Quick20 kreeg tussendoor ook nog goede kansen maar onze verdediging hield goed stand. Vlak voor tijd kregen we een vrije trap die jammer genoeg via de onderkant van de lat en de binnenkant van de paal weer terug het veld in rolde. Eindstand 2-2. Het derde gelijkspel op een rij.
 
Volgende week thuis tegen Excelsior’31 JO9-1 uit Rijssen. Aanvang 9.00 uur. Tot dan!
 
 

Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.