MVV 29 JO11-2 verliest nipt van Quick 20 JO11-12

2017-03-28
Afgelopen zaterdag was het weer heerlijk voetbal weer. Ook voor het publiek was het nu aangenaam weer om onze jongens/meiden te zien voetballen. Voor MVV’29 JO11-2 stond de wedstrijd tegen Quick’20 JO11-12 in Oldenzaal op het programma.
 
De eerste 15 minuten ging het redelijk goed en waren er mooie combinaties waardoor we konden scoren; 0-1. Nog geen 2 minuten later maakte Jesse met een  mooi afstandsschot een  fraai doelpunt (dit was echt één uit het  boekje zoals ze dat zeggen); 0-2. Daarna ging het een beetje bergafwaarts met Mvv, er werd niet meer samengespeeld waardoor we veel balverlies leden. Daardoor werd het ook vlak voor rust 1-2.
 
Na  rust was het erg rommelig voetbal . Er werd niet doorgelopen als de bal gepasst werd en vaak bleven ze staan kijken naar wat de ander met de bal deed. Ook werd er weinig terugverdedigd, niet kort op de man gespeeld maar deze te veel ruimte laten wat als resultaat gaf dat de tegenstander veel voor onze goal stond. Gelukkig hadden wij een paar keer een engeltje op de lat zitten anders zouden we een eind achter staan. Toch kon de tegenstander nog 2x scoren waardoor we uiteindelijk de wedstrijd verloren met 3-2.
 
Volgende week spelen we een thuis wedstrijd tegen Kosc om 10 uur, hopen dat ze dan beter gaat dan afgelopen zaterdag en dat het publiek een mooie wedstrijd te zien krijgt. Komt allen ons aanmoedigen.
 
 
Foto's van deze wedstrijd gemaakt door Bianca Brinkman.
 
 
 
 
 
 

Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.