MVV 29 JO11-1 : De laatste wedstrijd

2016-12-12
Afgelopen zaterdag speelden we de laatste wedstrijd in onze najaars competitie en wel tegen DOS ’37. Als we deze wedstijd zouden winnen konden we nog derde  worden in de competitie.
 
Om 10.00 uur precies werd er afgetrapt en we begonnen sterk aan de wedstrijd.  Helaas moest Stan na enkele minuten al het veld verlaten door een overtreding. Niet veel later moest ook Wolfar het veld verlaten aangezien hij door zijn enkel was gegaan terwijl hij net zo goed bezig was. Zoals gezegd we begonnen sterk maar we hadden pech in de afronding en de keeper van DOS was een echte sta in de weg. En zoals zo vaak bij voetballen, als je zelf niet scoort dan scoort de tegenstander en dit was ook hier het geval. DOS scoorde tegen de verhouding in de 0-1. Dit was tevens de ruststand.
 
De tweede helft gingen we verder waar we de eerste helft mee waren geëindigd. We bleven goed voetballen en na een mooie combinatie over de rechterkant tussen Mats en Bastian scoorde Bastian  de verdiende gelijkmaker 1-1. We bleven aandringen en DOS probeerde via de counter weer op voorsprong te komen. Maar een geconcentreerde verdediging onder de leiding van Koen zorgde er voor dat alle counters van DOS op niets uitliepen. Een groot compliment voor de verdedigers Koen, Bastian, Bram, Mats en keeper Douwe. Het was toch weer Tom die de 2-1 maakte. Het was Nout die via zijn wereldberoemde acties de verdediging van DOS zoek speelde en Tom in staat stelde om te scoren. Stan, die het in de tweede helft weer probeerde, had nog een paar mogelijkheden maar uiteindelijk bleef het bij een verdiende 2-1.
 
Door deze uitslag en het resultaat van onze concurrenten zijn we op een gedeelde derde plek geëindigd. Een heel goed resultaat van onze jongens waar ze zeer trots op mogen zijn.  
 
 

Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.