MVV 29 JO11-1: Een reguliere overwinning

2016-11-21
Afgelopen zaterdag stond voor MVV'29 JO11-1 de wedstrijd tegen BWO JO11-2 op het programma. BWO staat laag geklasseerd en zou voor MVV JO11-1 geen probleem mogen zijn. We waren zo zelfverzekerd dat we Tom Koek hadden verhuurd aan JO13-1.
 
Om 10.00 uur precies werd er afgetrapt. Alles wat we vooraf hadden afgesproken waren we meteen vergeten. We gingen teveel lopen met de bal, speelden niet samen en leden veel balverlies. Koen kreeg net als vorige week weer een hele harde trap tegen zijn been en moest daardoor al in de eerste helft de wedstrijd verlaten. Gelukkig voor ons zou hij de tweede helft weer mee kunnen spelen. Na een mooie actie van Mats die in de korte hoek scoorde stond het na 15 minuten spelen 1-0. We kregen nog wel een paar kansjes maar we vergaten te scoren.
 
In de rust spraken we af om echt toch beter te gaan samenspelen en dat lukte nu wel. We gingen beter spelen en de aanvallen waren weer aanvallen uit het boekje. Het was Wolfar die aan het einde stond van zo’n mooie aanval en hij scoorde de verdiende 2-0. BWO probeerde het nog wel door een speler van BWO JO11-1 als spits in te zetten. Hoe wij dat weten. Hij bleef Bastian iedere keer maar lastig vallen met de woorden: “Ik ben een hele goede voetballer en zit in JO11-1.” Dit was een teken voor Bastian om de spits helemaal uit de wedstrijd te spelen wat dan ook gebeurde. Maar niet alleen Bastian maar ook Bram en Koen verdedigden sterk. We gingen opzoek naar de 3-0 en dat werd beloond. Mats zette Nout alleen voor de keeper en met een weergaloze stift zette Nout de eindstand van 3-0 op het scorebord.
 
Volgende week spelen we weer thuis en dan tegen Juventa ‘12 JO11-1. Dit is een tegenstander van een ander kaliber en dan krijgt Douwe, die overigens alweer de nul hield, het een stuk drukker. Tot dan!
 
 
Foto's van deze wedstrijd
 
 
 

Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.