MVV 29 JO11-2 wint in spannende wedstrijd van ASV

2016-11-21
Afgelopen zaterdag stond voor MVV'29 JO11-2 de één na laatste wedstrijd op het programma en wel thuis tegen ASV. ASV staat onderaan de ranglijst maar dat wil nog niet zeggen dat deze ploeg niet kan voetballen. Als je naar de uitslagen kijkt van ASV dan zie je dat ze elke keer net verliezen.
 
We begonnen weer een beetje slap aan de wedstrijd en het was net of ze nog niet goed wakker waren. Maar toch scoorden wij het eerste.(1-0) Vier minuten later konden de tegenstanders door een goede uittrap van de keeper onze doel vinden en werd het 1-1. Na een poosje kon je goed zien waar de kwaliteiten van ASV lagen. Ze hadden een goede voorhoede die erg snel en makkelijk konden voetballen. Daarentegen was de achterhoede van ASV wat minder waar wij hier eigenlijk de winst uit moesten halen. Na 17 minuten gevoetbald te hebben konden we toch nog de 2-1 maken. ASV liet het hier niet bij zitten en scoorde 2 minuten later de 2-2. MVV wou graag de voorsprong houden en we maakte dan ook vrij snel de 3-2. Asv zette hierna een tandje bij en wilden dan ook graag voor rust de gelijkmaker maken. Ze dat deden ze ook maar helaas voor ons scoorden ze daarna nog een keer zodat we gingen rusten met een 3-4 achterstand.
 
Na de rust bleef het spannend en we moesten er voor zorgen dat de tegenstanders niet meer kon scoren en dat wij voor de winnende goal zouden gaan. En dat deden onze  jongens en meiden. We scoorden nog 3x en zo was de eindstand 6-4.
 
Volgende week is het al weer de laatste competitiewedstrijd van de najaarscompetitie. We spelen thuis tegen ATC '65 en hopen dat we deze ook nog met een winst kunnen afsluiten.
 
Foto's van deze wedstrijd
 
 

Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.