MVV 29 JO11-1 verliest topper tegen Stevo JO11-1

2016-11-12
Vandaag stond voor MVV'29 JO11-1 de topper tegen Stevo JO11-1 op het programma. Om Stevo te passeren op de ranglijst moesten we vandaag winnen.
 
We begonnen slap aan de wedstrijd en binnen 5 minuten stond het al 1-0 voor Stevo. De jongens waren niet bij de les. Het was de individuele klasse van Tom die er voor zorgde dat het 1-1 werd. Helaas gingen we door deze gelijkmaker niet beter spelen en verloren we te vaak de tweede bal. Hierdoor kon Stevo uitlopen naar 4-1. Ook al hadden we een penalty moeten hebben omdat Tom in scoringspositie onrechtmatig naar de grond werd gehaald, Stevo was de bovenliggende partij.  
 
In de rust zat de wedstrijd voor Tom bij JO11-1 erop en ging hij zich melden bij MVV JO13-1. Mats nam de positie van Tom over. We spraken af om meer duels te gaan winnen en dat ging goed. We zetten Stevo wel onder druk maar zoals altijd valt dan de goal aan de andere kant, dus ook hier, 5-1. In plaats van de kopjes te laten hangen gingen ze door met duels winnen. Mats verdeelde het spel alsof hij nooit iets anders had gedaan. We kregen kansen maar helaas hadden we pech in de afronding. Bastian liet halverwege de tweede helft ook zien dat hij goed kan voetballen. Hij ontfutselde zijn directe tegenstander de bal, zag dat de keeper van Stevo te ver voor zijn doel stond en met een schot van zo’n 25 meter verrastte hij vriend en vijand. Een werelddoelpunt was het gevolg; 5-2. De aanvoerder van MVV JO11-1 liet maar weer eens zien dat met hem niet te spotten valt. Koen kreeg doordat hij steeds feller het duel aanging een harde trap tegen zijn enkel. Hoewel hij graag door wilde gaan met voetballen kon dit echt niet meer en moest hij voortijdig het veld verlaten. Eindstand 5-2.
 
 Door een te slappe eerste helft hebben we de wedstrijd helaas verloren. Volgende week spelen we thuis tegen BWO JO11-2, een laagvlieger in deze competitie. Om 10 uur rekenen we op uw support. Tot dan!
 
 
 

Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.