MVV 29 JO11-1: Proberen niet te onderschatten

2016-10-30
Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd tegen het laag geklasseerde Almelo JO11-1 op het programma. Voor ons trainers was het de taak om er voor te zorgen dat de jongens de tegenstander niet zouden onderschatten en gewoon te blijven voetballen.
 
De aftrap was precies om 10.00 uur en we begonnen sterk. Koen pikte de bal op zijn eigen helft op en slalomde langs een aantal tegenstanders zoals alleen hij dat kan en scoorde na 5 minuten al de 0-1. We bleven goed voetballen maar creëerden geen echte kansen. Het duurde nog tot de 18e minuut voordat we weer scoorden. Dit keer was het een schot van Wolfar wat het net deed trillen. Daarna waren het Mats en Nout om de ruststand te bepalen op 0-4.
 
In de rust bleven we er op hameren om door te gaan met voetballen en niet te verslappen zoals we eerder deden tegen PH. De boodschap was waarschijnlijk goed overgekomen want na een paar minuten in de tweede helft scoorde Nout de 0-5.  Daarna was het Tom die zijn klasse toonde en de 0-6 en 0-7 voor zijn rekening nam. We speelden achterin ook de bal mooi rond en gaven geen kans weg. Totdat Douwe eventjes niet bij de les was en een domme onnodige overtreding maakte waardoor Almelo een penalty kreeg. Maar zoals het een goede keeper beaamt als je een penalty veroorzaakt moet je de penalty ook stoppen, wat Douwe dus ook deed. Stan en Tom maakten nog even de 0-8 en 0-9 voordat Almelo de 1-9 maakte. Dit was in de laatste minuut van de wedstrijd. Tom zou de aftrap nemen en de wedstrijd zou met 1-9 zijn gewonnen. Echter, Tom zag dat de keeper te ver voor zijn doel stond en schoot vanaf de aftrap de 1-10 op het scorebord. Een wereldgoal!!
 
Als team hebben we zeer goed gevoetbald en bleven we voetballen, ook al ging het in de tweede helft wel heel makkelijk. Volgende week zijn we vrij maar daarna (12 november) volgt de uitwedstrijd bij Stevo. Dit is echt een topper in de 1 klasse. We spelen om 10.00 uur en je bent hierbij uitgenodigd om deze topper live mee te maken. 
 

Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.