MVV 29 JO11-1: Gevochten als leeuwen

2016-10-17
Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd tegen Excelsior 31 JO11-1 op het programma. Excelsior heeft nog geen wedstrijd verloren en staat daarom ook helemaal bovenaan. We wisten dat het een zware wedstrijd zou worden.Voor de wedstrijd hadden we afgesproken dat we vol de strijd zouden aangaan. Wanneer we zouden verliezen zouden we met opgeheven hoofd het veld verlaten.
 
De wedstrijd was nog geen minuut oud of we stonden al met 0-1 achter. Excelsior liet vanaf het begin zien waarom ze bovenaan stonden en zaten er bovenop. Dit hadden we nog niet eerder meegemaakt. Tevens hadden we de pech dat elk schot van Excelsior op het doel onhoudbaar was voor Douwe en wij de pech hadden dat we of net voorlangs schoten of zelfs de lat raakten. Iedere keer wanneer wij dichtbij een doelpunt waren scoorde Excelsior in de tegenaanval. Bij rust stonden we dan ook met 0-4 achter.
 
Voor ons leiders lag er de schone taak om er voor te zorgen dat de kopjes weer de lucht ingingen en dat de jongen vol goede moed aan de 2de helft zouden beginnen. Echter Excelsior bleef ook doorgaan en na 10 minuten in de tweede helft stonden we met 0-6 achter. Je zou denken dat de jongens nu wel het bijltje er bij neer zouden gooien, maar niets was minder waar. Ze gingen door met strijden en Tom liet weer zijn klasse zien. Het werd 1-6 door een eigen doelpunt van Excelsior door goed druk te zetten van MVV. Het werd 2-6 door Tom. Het werd 3-6 door Nout. Excelsior kon het niet geloven en wilde de wedstrijd weer kantelen door fysiek te gaan spelen waar vooral Mats de dupe van werd. Maar dan kennen ze Mats niet. Want Mats zou Mats niet zijn als hij niet na elke overtreding als een echte man op zou staan en weer volop de strijd zou aangaan. Wat Mats dus dan ook deed na elke overtreding. Het werd zelfs nog 4-6 door een vrije trap van Tom vanaf een positie net over de middenlijn.
 
 We hebben dan wel verloren maar onze jongens konden met een opgeheven hoofd het veld verlaten. En inderdaad ze hebben gevochten als leeuwen.
 
Volgende week zijn we vrij maar zaterdag de 29ste spelen we de lastige uitwedstrijd tegen Almelo.
 

Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.