MVV 29 JO11-1: Door het oog van de naald

2016-10-10
Afgelopen zaterdag stond voor MVV'29 JO11-1 de wedstrijd tegen ON JO11-1 op het programma. ON had nog maar 1 wedstrijd gewonnen en de verloren wedstrijden waren tegen ploegen die bovenaan stonden. Ze hadden dus een beetje pech met de indeling van de wedstrijden.
 
ON begon ons direct onder druk te zetten en we kwamen er maar moeilijk uit. We probeerden wel op te bouwen, maar we konden onze voorhoedespelers niet bereiken. We hadden ook nog de pech dat Wolfar geblesseerd het veld moest verlaten waardoor we al in de eerste helft door onze wissels heen waren. ON bleef ons onder druk zetten maar door een weer sterk keepende Douwe bleef het nog lang 0-0. Het was echter een voorzet die door een speler van MVV van richting werd veranderd waardoor we op 1-0 achter kwamen. Even later had ON dezelfde pech en werd een schot van Mats van richting veranderd waardoor het 1-1 werd. Dit was tevens de ruststand.
 
In de rust spraken we af om er een tandje bij te zetten om in ieder geval te gaan strijden voor wat we waard waren.  We bleven achter de feiten aanlopen en ON kwam verdiend op een 2-1 voorsprong. Het was echter Tom (die door zijn voetbal kwaliteiten al een paar keer gevaarlijk was geweest maar pech had in de afronding) die zichzelf grandioos vrij speelde en de 2-2 op het scorebord bracht. Dit werd tevens de eindstand.
 
Volgende week spelen we thuis en is Excelsior 31 onze tegenstander. Excelsior wint bijna elke wedstrijd met dubbele cijfers en staan dan ook strak bovenaan. We hopen dan ook op veel publiek die dan als 8ste man achter ons gaat staan waardoor we misschien voor een verrassing kunnen zorgen. De wedstrijd begint om 10:00 uur. Tot dan!
 

Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.