MVV 29 F2 onderuit tegen de nummer 2 NEO

2016-04-07
Afgelopen zaterdag stond MVV'29 F2 aan de aftrap tegen NEO F4 uit Borne.
Doordeweeks was er al gespeeld tegen ASV. Daar moesten de jongens met een nipte 3-2 nederlaag weer naar huis. In een gelijkwaardige wedstrijd viel het kwartje net niet de juiste kant op.
 
Zaterdag was het spelbeeld nogal wisselend.  Vijf minuten goed samenspel werd zo weer afgewisseld met tien minuten hotseknotsbegonia voetbal. Na een tegendoelpunt, waarbij alles en iedereen stond af te wachten, werd er ook weer een mooie aanval op de mat gelegd. F2 liet zich te makkelijk aan de kant zetten vandaag. Neo mocht uitlopen naar een 1-5 voorsprong. De jongens lieten het gelaten over zich heen komen. De spirit ontbrak en ook een aantal basisvaardigheden als bal aannemen, kijken wie er vrij staat en inspelen waren te vaak niet goed. Toen MVV door had dat er echt wel tegen NEO te voetballen was, was het eigenlijk al te laat. Toch werd het nog 4-5 en met nog een minuut of vijf op de klok, was er nog van alles mogelijk. Geheel in stijl van deze wedstrijd werd de knappe come-back net zo makkelijk weer uit handen gegeven. Met een 4-8 nederlaag werd de kleedkamer opgezocht.
 
Zaterdag naar Juventa, waar er weer gestreden moet worden voor de punten. 
 
Diavoorstelling van de foto's (via ESC kom je in het album)
 

Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.