MVV 29 F2 pakt thuis de punten

2016-02-23
Een kampioenschap achter de rug en een klasse hoger kan MVV'29 F2 de borst nat maken. Dat werd gelijk duidelijk bij Dos’37 vorige week. Daar werd een terechte 3-1 nederlaag geleden. Afgelopen zaterdag was de eerste thuiswedstrijd deze competitie voor MVV'29 F2 tegen Deto uit Vriezenveen. Ook Deto had haar eerste wedstrijd verloren. Er lagen dus mogelijkheden.
 
MVV begon scherp aan de wedstrijd en probeerde Deto haar wil op te leggen. Deto had een aantal goede spelers mee genomen. Alleen als team waren ze minder. Gevolg was dat deze spelers zich uiteindelijk vaak stuk liepen op de verdediging van MVV.  MVV had dan vaak een mannetje over op het middenveld en als ze elkaar wisten te vinden dan werd het menig maal gevaarlijk voor de goal. Met een paar aardige acties werd het nog voor de rust 4-0. Daarmee zat de wedstrijd op slot.
 
Na de thee bleef MVV de bovenliggende partij. Het werd uiteindelijk 6-0 maar dit had eigenlijk nog hoger moeten uitvallen. Teveel werd er nog voor eigen eer gespeeld. Langs de kant had iedereen een aardige wedstrijd gezien en de eerste drie punten waren binnen. Aandachtspuntjes voor de training; balaanname en het overspelen. Dan maken ze het menig tegenstander nog lastig dit voorjaar. 
 
Diavoorstelling van de foto's (via ESC kom je in het album)
 
 

Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.