Eerste wedstrijd voorjaarscompetitie MVV29 D2

2016-02-13

Op zaterdag 13-2-2016 stond de eerste thuiswedstrijd tegen Gramsbergen D3 op het programma. Na een nachtje met vorst was het veld goed bespeelbaar. De jongens kwamen flitsend uit de startblokken. Er werd goed druk gezet op de tegenstander door het hele team. Dit resulteerde in de 7e minuut 1-0 van Bruno na een assist van Seppe.​ In de 15e minuut scoorde Mitch met een geplaatst schot op aangeven van Bruno. Tussendoor kreeg Gramsbergen ook nog een goede kans, maar omdat Dennis goed uit zijn doel kwam schoot de spits tegen de buitenkant van de paal. Drie minuten later was het al 3-0 door een mooi actie van Seppe. In de 26e minuut scoorde Mitch zijn tweede op de tweede assist van Seppe. Vlak voor rust wist Rens zij eerste doelpunt in de D te maken op aangeven van Bruno. Een comfortabele voorsprong van 5-0 bij de rust. MVV'29 D2 was duidelijk de betere ploeg. Verdedigend werd er door Dennis, Sem, Tom, Rein en Stan vrijwel niets weggegeven. Het middenveld met Thomas, Bram en Mitch was solide en de aanvallers Rens, Bruno en Seppe scoorden erg gemakkelijk.

 In de rust werd er gewisseld. Tim, Boaz en Justin kwamen in de ploeg voor Seppe, Bruno en Stan. De wedstrijd was wat meer in evenwicht en Gramsbergen wist in een tijdsbestek van 5 minuten drie keer te scoren 5-3! MVV'29 was de kluts kwijt. Voorin en op het middenveld werd er geen druk meer gezet en de verdedigers zagen er ook niet goed uit. Trainer Tim greep na de 5-3 in en wisselde Thomas voor Stan waardoor Tim op het middenveld kwam te voetballen. Hierdoor kwam het elftal weer iets meer in balans waardoor er in de laatste vijf minuten nog twee keer gescoord werd. Op aangeven van Boaz scoorde Tim zijn eerste doelpunt dit seizoen en Bram wist zich knap vrij te spelen op de zestien en met een droge schuiver scoorde hij de 7-3. Het grootste gedeelte van de wedstrijd was het een sterk collectief van MVV'29 D2. In een fase van een kwartier in de tweede helft werd er iets te gemakkelijk over gedacht waardoor Gramsbergen weer terug kwam in de wedstrijd. Volgende week staat de uitwedstrijd tegen Quick'20 D7 op het programma. Aanvang 10 uur.

Diavoorstelling van de foto's (via ESC kom je in het album)

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.