Laatste thuiswedstrijd MVV29 D2

2015-12-12
De laatste wedstrijd voor MVV'29 D2 tegen laagvlieger ON D4 stond op het programma. Daarom iedereen op het hart gedrukt niemand te onderschatten.
 
Over de eerste helft kunnen we kort zijn. Er was veel te veel onrust in de ploeg. Ballen werden lukraak naar voren geschoten en duels werden niet gewonnen. ON D4 ging geheel terecht met een voorsprong van 0-2 rusten.
In de tweede helft zat er iets meer lijn in het spel en was MVV'29 D2 de betere ploeg. Desondanks wist ON de 0-3 binnen te schieten na een goed uitgevoerde counter. Er werden wel kansen afgedwongen maar helaas werd er maar één keer gescoord door Seppe. ON wist 5 minuten voor tijd ook nog de 1-4 binnen te schieten.
 
Het was een matige afsluiting van een goed begonnen competitie.
 
Diavoorstelling van de foto's (via ESC kom je in het album)
 

 

 

 

 

 

 

 


Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.