MVV 29 F2 Kampioen

2015-12-05
Na tien wedstrijden, waarin slechts 1 keer werd gelijk gespeeld, moest het dan toch nog in de laatste wedstrijd gebeuren. Omdat ook Oldenzaal F1 geen punten liet liggen, moest MVV F2 ook tegen de Esch de volle buit binnenhalen. Een week eerder ging de wedstrijd op het allerlaatste moment niet door, waardoor de spanning nog verder werd opgebouwd bij de jongens. Op de verjaardag van Sinterklaas konden ze hun allermooiste cadeau zelf verdienen.
 
Aftrap kwart voor negen, geen spoor van spanning te bekennen gelukkig. Met de wind in de rug gelijk volle kracht vooruit richting het doel van De Esch. Goaltjesdief Pelle Stamsnieder kwam als eerste op het papier. Dit keer geen uitgespeelde aanval, maar daar ging het niet om vandaag. Er telde maar een ding; drie punten mee in de auto naar Harbrinkhoek. MVV voetbalde verder met in het achterhoofd dat ze na de rust tegen de wind in moesten ballen en dan weet je het maar nooit. De tegenstander werd zoveel mogelijk vastgezet. Als altijd een slot op de deur met Wes en Lars. Er werd niets weg gegeven in de eerste helft. Job kreeg het koud in de goal en trok nog maar een extra trainingsjas over zijn keeperstenue. MVV deed wat ze moesten doen; de score voor de rust uitbouwen tot een veilige 0-4. Mede door twee doelpunten van Lars Engelbertink. Hoe mooi kon het zijn? Lars had dit seizoen nog niet gescoord in het doel van de tegenstander. En dan in de kampioenswedstrijd twee keer! Door een verdedigingsfoutje kwam De Esch na rust tot 1-4. Aantal ouders werden toch een beetje bleker in het gezicht…nee toch? Nee, echt niet! Jesse Lenderink en Pelle scoorden beide nog twee keer en samen met nog een tegendoelpunt werd de eindstand 2-8. Met evenveel punten als Oldenzaal, maar een beter doelsaldo werd MVV'29 F2 kampioen in de vierde klasse!
 
Rap onder de douche, waarbij de muziekbox op tien ging. Daarna werd de champagne ontkurkt, ging het kampioenstenue aan, de beker in de lucht, de toeters in de aanslag en dat op weg naar MVV. Daar waren er bloemen voor de begeleiding. Oh nee…die stonden al een week thuis op de vaas. Wel was er nog de balkonscene en de rondrit door het dorp. Met een mooi gebaar van Edwin Masselink. Daar kwam namelijk chips voor de jongens tevoorschijn en een heerlijke borrel voor alle groot’n. In de kantine nog patat met wat drinken en een medaille om het helemaal af te maken. Wat een prachtdag voor iedereen.
 
We willen namens MVV'29 F2 nog wel heel graag een aantal mensen bedanken voor een heel mooi eerste half jaar:
- Trainer Thijs Busscher, die op een hele mooie manier probeert om de jongens op de maandag beter te maken. Thijs is er ook elke zaterdag bij en dat vinden we meer dan fantastisch.
- Assistent trainer Niels Wesselink, die halverwege is komen instromen en Thijs prima aanvult.
- Leiders Bjorn Hofhuis en Stefan Holslag (ook nog keeperstrainer); gewoon goed voor elkaar, elke week weer. Nooit gezeur, de jongens zijn er gek mee.
- De woensdagmiddagtrainers Peter Voshaar en Edwin Masselink; altijd grote opkomst, dat zegt genoeg lijkt me.
- De techniektrainers; Gerrit Geerdink en Bart Sneltink, prachtig hoe ze het aanpakken. Straalt een en al plezier uit zo’n vrijdagavond.
- De jonge scheidsrechters, die toch maar in hun vrije tijd vroeg uit bed moeten komen om de jongste jeugd te helpen. Niels G., Niels TW, Niels W., Daan en Bat…super jongens! bedankt.
- De ouders langs de kant uiteraard niet vergeten. Maar ook zeker opa Theo Stamsnieder, opa en oma Holslag, opa en oma Bijen die er meestal bij waren. Of we nu thuis speelden, in Sibculo, Tilligte of Oldenzaal.  Steeds weer trouw langs de kant, altijd positief. Die betrokkenheid is mooi voor de ouders, voor de jongens en is reclame voor een club als MVV. Volgend half jaar zien we jullie weer, anders halen we  jullie op ;-)
 
Van jullie trouwe reporter
 
 


Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.