MVV 29 F2 wint weer, nog een wedstrijd van kampioenschap verwijderd

2015-11-24
De spanning was te snijden, afgelopen zaterdagochtend, toen de heren van MVV'29 F2 hun kunsten weer mochten vertonen op het kunstgras in Harbrinkhoek. Zouden ze de succesreeks voort kunnen zetten? Of zouden ze het kampioenschap op het laatste nippertje aan zich voorbij moeten laten gaan?
 
De jongens begonnen zichtbaar relaxed aan de vroege wedstrijd tegen de Tukkers F3 uit Albergen. Bij de ouders langs de kant echter was de spanning zichtbaar. Maar al snel bleek dat dat niet nodig was. De jongens van thuisclub MVV'29 voetbalden meteen al lekker weg. Mooie aanvallen die ook nog eens beloond werden met een reeks doelpunten. Vooral de eerste helft werd goed overgespeeld.
 
De tweede helft gingen de jongens meer voor hun eigen momentje en dat leverde niet altijd mooi voetbal op. Maar gezien het resultaat was het een prima wedstrijd. De tel was bijna niet bij te houden. Justin scoorde al snel het eerste doelpunt. Uiteindelijk kwam het na zeven doelpunten van Jesse en twee van Pelle op een eindscore van 10-0.
 
Verrassend detail: vaste keeper Gijs heeft van outfit gewisseld met Job. En dat pakte niet slecht uit. Job hield de nul de eerste helft en Gijs maakte een paar mooie acties en voorzetten. De tweede helft mocht Wes het doel verdedigen. En ook dat ging prima.
 
Met een goed gevoel gaan de jongens van MVV'29 F2 op naar de slotwedstrijd waar moet blijken of ze de eerste plek houden… Volgende week moeten ze winnen, al om 8.30 uur uit bij De Esch in Oldenzaal. En dan kunnen de leiders hopelijk het draaiboek van het kampioensfeestje uit de kast halen!
 
Diavoorstelling van de foto's (via ESC kom je in het album)
 
 

Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.