De Lutte F2 legt het af tegen MVV 29 F2

2015-11-16
Nog drie wedstrijden te gaan en puntverlies staat voor MVV'29 F2 niet op het verlanglijstje, want Oldenzaal ligt op de loer. Deze Sinterklaasochtend komt De Lutte op bezoek. Een subtopper die terug te vinden is op de vierde plaats op de ranglijst.
 
Negen uur, iedereen in positie, iedereen wakker. Behalve de keeper van De Lutte. Deze stond na een paar minuten keurig te kijken wat er allemaal gebeurde op het veld naast hem. Pelle kon de bal simpel achter de rug om van de keeper in het doel schieten; 1-0. En MVV ging door. Het probeerde de aanvallers in stelling te brengen. Al was dat nog niet makkelijk want De Lutte bood verdedigend goed tegenstand. Er zat beweging en energie in dit team. MVV kwam echter wel op 2-0 omdat Job attent was bij een bal die voor het doel bleef liggen. Daarna kwam De Lutte ook aanvallend beter in hun spel. MVV had moeite met een balvaardige middenvelder en lieten hem te veel en te makkelijk lopen. De paniek werd even te groot achterin en Lars, tot nu toe nog niet gescoord, had nu ook zijn doelpunt te pakken. Wel in eigen doel, maar ook die telt; 2-1. MVV probeerde weer in hun spel te komen. Dit lukte mede, omdat De Lutte meer vooruit voetbalde. Hierdoor kregen we voorin meer ruimte. De 3-1 ging nog voor rust tegen de touwen. Verantwoordelijk hiervoor was Jesse.
 
In de rust een opvallende wissel. Onze vaste keeper Gijs werd geruild met Job. En Gijs liet zich voorin gelden. Een paar keer kwam hij op rechts door en slingerde de bal voor het doel. Een van deze voorzetten zorgde dusdanig voor verwarring dat de keeper de bal losliet. MVV er als de kippen bij en de 4-1 was een feit. Dit was de nekslag voor De Lutte. Ze kwamen er nog wel een keer gevaarlijk uit, maar Job hield de bal tegen alsof hij al jaren keept. MVV mocht tegen het einde van de wedstrijd nog met twee doelpunten uitbreiden en daarmee was de koek op. Eindstand 6-1.
 
Geen schade opgelopen en nog steeds op ramkoers. Vandaag had MVV'29 F2 overigens een gastspeler; Kevin Smook. Kevin, normaal zijn talent showend in F4, leverde een keurige wedstrijd af en we hopen dat hij het naar zijn zin heeft gehad. Man van de wedstrijd was vandaag Sep Hofhuis. Vorige week nog teveel last van zijn buik. Vandaag helemaal hersteld, niet gescoord, maar wel de man van het overzicht en het samenspel.
Nog twee wedstrijden te gaan. Twee finales...... Spannende weken bij MVV'29 F2.......

 

Diavoorstelling van de foto's (via ESC kom je in het album)

 

 

 


Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.