MVV 29 F2 knokt zich naar een punt tegen medekoploper Oldenzaal F1

2015-11-10
Alweer een volgende topwedstrijd deze morgen. Na uit de beker te zijn geknikkerd, een overwinning op concurrent Reutum, stond nu voor MVV'29 F2 Oldenzaal F1 uit op het programma. Deze ploeg wist alle wedstrijden in winst om te zetten, net als MVV. Tijdens de warming up kon je al zien dat Oldenzaal er fanatiek mee bezig was. De vonken vlogen er vanaf. Dat beloofde nog wat om tien uur.
 
Met een bloedfanatieke trainer/leider van Oldenzaal langs de kant werd er een sfeertje gecreëerd dat je wel op scherp MOEST staan vandaag. MVV nam een afwachtende houding aan en dat was een kolfje naar de hand van Oldenzaal. Op pure bluf werd MVV achteruit gedrukt. En Oldenzaal had een behendige spits in de gelederen, waar de jongens moeite mee hadden. Na een minuut of zeven lag de 1-0 achter Gijs. Toch kroop MVV beetje bij beetje uit hun schulp.  Na een paar schoten die kracht en precisie misten werd er een mooie aanval op rechts opgezet. De bal voorgegeven richting Pelle…alleen kwam de bal net niet lekker voor zijn voeten, waardoor deze mooie kans onbenut bleef en de rust opgezocht werd met een 1-0 achterstand. 
 
De rust kon MVV goed gebruiken, aangezien Sep last had van zijn buik en er daardoor geen wisselmogelijkheid was. 
 
De adempauze had ze goed gedaan, want ze kwamen fris voor de dag de tweede helft. Ze durfden op de helft van Oldenzaal te voetballen, ver van de eigen goal af. Oldenzaal stond op wankelen. Na een paar keer dichtbij geweest te zijn was ’t Pelle die bij de tweede paal nog net een voet tegen de bal kreeg. De terechte 1-1 was gemaakt. En je kreeg het gevoel langs de kant van er op en er over. Maar Oldenzaal dat wisselde dat ’t een lieve lust was, nam het heft weer in handen. MVV moest wederom achteruit en de krachten namen ook een beetje af.  Er volgden vele hoekschoppen, die stuk voor stuk gevaarlijk voor kwamen. Het doel werd gelukkig niet gevonden. Tot tien minuten voor tijd er toch een gaatje gevonden werd; 2-1. MVV opnieuw op achterstand en ze lagen aardig in de touwen. Verdedigd werd er wel tot op het bot, dat moet gezegd worden. Uit het niets echter kreeg Job op rechts de bal en hij speelde de bal keurig langs de lijn op Jesse. Deze kruiste op snelheid de back van Oldenzaal en kon alleen op het doel af. De afstand was nog wel een meter of 25, maar hij bleef de verdediger met bal en al voor en leverde een enorme vuurpijl af. Onhoudbaar voor de keeper en zo stond het toch 2-2. Dit tot dolle vreugde van het meegereisde MVV kamp. Er moest echter nog wel 5 minuten gespeeld worden. Alle registers werden open getrokken in Oldenzaal, zelfs vijf minuten blessuretijd moesten er aan te pas komen. Het was spannend tot in de laatste seconde, maar MVV zou het niet weggeven vandaag. Af en toe goed gevoetbald, maar de hele wedstrijd kei- en keihard gevochten voor een goed resultaat. De jongens vielen na de wedstrijd bij bosjes om, maar het punt was binnen en de koppositie nog steeds in handen. Mannen bedankt voor een mooie ochtend!
 

Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.