MVV 29 F2 slaat aanval koploper Reutum F1 af

2015-11-02
Afgelopen zaterdag voor MVV'29 F2 de eerste topper deze competitie op het programma. Onze jongens kregen met Reutum een tegenstander voor de kiezen die ook nog zonder puntverlies de wedstrijden hadden afgerond. Reutum waren ze tijdens het Albotoernooi ook tegen gekomen. Daar bleven ze steken op 2-2 en dat was toen ook het maximale. MVV was gewaarschuwd en dat hadden ze goed tussen de oren gekregen.
 
Vanaf het begin van de wedstrijd was het duidelijk dat ze er geen gras over lieten groeien. Een snelle goal van Jesse gaf het nodige zelfvertrouwen; 1-0. Er werd voor elke bal gestreden. De aanvallers hielpen mee met verdedigen, de middenvelders pendelden heel wat meters op en neer en de verdediging kwam niet in de problemen. Via een scrimmage kon Job al snel de 2-0 aantekenen. En aan de kant werd toch met enige verbazing gekeken dat ook de 3 en 4-0 al vlot volgden. Job en Justin mochten aanleggen en schoten de bal zuiver langs de keeper. Iedereen ging er maar eens lekker voor zitten. Er waren nog geen tien minuten gespeeld en ze speelden echt goed. Het tegengestelde gebeurde echter. Reutum had de spelers opeens op de juiste plek staan. Ging heel anders de duels aan en begon mee te voetballen. Het kwam nog niet tot uitgespeelde kansen maar de schoten werden wel steeds harder. Ruststand 4-0.
 
Ook de tweede helft werd MVV met de rug tegen de muur gezet. De verdedigers kwamen steeds dichter voor Gijs (keeper) te staan. Het voetbal was er totaal uit. Er werd niet meer samen gespeeld en het werd overleven. Na een minuut of zeven in de tweede helft kreeg Reutum hun verdiende aansluitingstreffer; 4-1. Het was zaak om niet snel de tweede tegengoal te incasseren, want dan kon het nog wel eens raar lopen. Met een beetje kunst en vliegwerk lukte dit wonderwel. Zo werd de eerste topper toch over de streep getrokken.
 
Zo hadden we in 1 wedstrijd eigenlijk het beste en slechtste voetbal van de competitie gezien. En als je uiteindelijk de drie punten binnen sleept dan moet je tevreden zijn. Volgende week wederom een mooi affiche; uit naar Oldenzaal F1 dat ook nog foutloos hun wedstrijden af heeft gewerkt. Hopen dat het voetbal terug is, dat er geen afwachtende houding bij de jongens is en dat er voor elke meter gestreden wordt.
 
Diavoorstelling van de foto's (via ESC kom je in het album)
 

Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.