MVV 29 F3 wint derby van Stevo

2015-05-05
Zaterdag 2 mei stond voor MVV'29 F3 de spannende wedstrijd tegen Stevo gepland.
Lucas wilde heel graag deze wedstrijd winnen van Stevo! Zijn opi speelde namelijk vroeger ook bij MVV'29 en vertelde hem de spannende verhalen van de wedstrijden en in het bijzonder de wedstrijden tegen STEVO Geesteren. Voor opi wilde hij dan ook vandaag op zijn best spelen.
 
In het begin van de wedstrijd stond het al snel 0-1 voor STEVO. De goal was niet te redden voor onze keeper Lars. Kort na het goal van STEVO scoorde Lucas na een mooie éénmansactie die hij was begonnen vanaf de middellijn. Het werd 1-1, maar daar bleef het niet bij, want daar kwam Floris vanuit een onbewaakt moment, waarbij hij de bal zo loeihard trapte dat deze dwars door het net van de goal vloog! STEVO kon vanwege deze snelheid en kracht niet eens zien dat hij door het net vloog. De leiding van STEVO was er van overtuigd dat de bal over het goal was  gevlogen. Niets was minder waar. Het werd 2-1! Dit was ook de ruststand.
 
In het begin van de 2e helft scoorde STEVO en werd het 2-2. Het was jammer dat onze goede verdediger Timon een paar keer ongezien getackeld werd, waardoor dit doelpunt niet voorkomen kon worden. Gelukkig heeft Timon de overige aanvallen samen met Dylan en Mart weten te stoppen en kreeg STEVO het niet voor elkaar om nog een goal raak te schieten.
Door een tackle van STEVO raakte Christian geblesseerd, gelukkig was het niet ernstig en kon onze aanvaller door met spelen. Hij kreeg uiteraard een vrije trap, die rakelings langs het goal van STEVO scheerde. De bal werd weer ingetrapt en met een bijzondere actie schoot Cas keihard in het doel van STEVO, waardoor het 3-2 werd! Een paar minuten later werd er gefloten door de scheidsrechter, de wedstrijd was gewonnen door MVV F3 !
 
diavoorstelling van de foto's

 

Van 2015-05-02 MVV '29 F3-Stevo F5


Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.