MVV 29 F3 verliest nipt van Oranje Nassau F9

2015-04-21
Zaterdagmorgen was het zover, een voetbalwedstrijd thuis. Het was buiten erg mooi weer en we hoopten dat we een mooie wedstrijd zouden gaan spelen. Timon wilde graag van ON winnen, want zijn vader heeft vroeger zelf bij ON gespeeld. Daarom wilden we de wedstrijd graag goed gaan spelen.
 
In de eerste tien minuten was het meteen raak, een onverwachts schot van Kelt zorgde er in een onbewaakt moment voor dat er een mooie goal gemaakt werd. Het was 1-0 voor ons!  Helaas volgde al snel de 1-1 want ook ON scoorde. Een speler van de tegenstander schoot de bal zo langs Lars heen, waardoor hij de bal echt niet kon houden. Gelijkspel! Het werd spannend, want we wilden natuurlijk graag winnen. We speelden vooral op het veld van de tegenstander. We kregen mooie kansen, maar de verdedigingslinie van ON was behoorlijk sterk bij het doel, waardoor we moeilijk op hun goal konden schieten.
 
Na het uittrappen in de tweede helft volgde het tweede doelpunt voor ON, we stonden helaas met 1-2 achter. In de tweede helft kregen Floris, Lucas, Kelt een paar mooie kansen, maar natuurlijk ook Cas, Christian, Timon, Dylan en Mart slaagden er niet in, na het maken van een paar mooie acties op het veld,  om het doel te raken. De verdediging van ON bleef te sterk. Helaas verloren we met 1-2.
 
We hebben de hele wedstrijd heel goed en sterk samen gespeeld en zorgden hierdoor voor een spannende wedstrijd. Als we volgende week weer zo spelen zorgt het vast opnieuw voor een prachtige wedstrijd waar ze bij FC Twente nog veel van kunnen leren!!
 
diavoorstelling van de foto's
 
Van 2015-04-18 MVV '29 F3-Oranje Nassau F9

Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.