MVV 29 Beltona na gelijkspel tegen Quick 20 en winst met strafschoppen dicht bij plaatsing finaledag !

2015-02-18
Opstelling M.V.V. ’29:
 
 
 
1 Wout Oude Avenhuis
 
 
 
 
 
 
 
 
3 Olav Pots
 
4 Mart Busscher
 
2 Marvin Letteboer
 
 
(64. Mart Telgenhof)
5 Nick Ketting Olivier
 
 
 
 
 
 
6 Milan Weiss
7 Gijs Oude Munnink
8 Raymond Rajic
 
 
 
 
(59. Niek Scholte Lubberink)
 
9 Kai Wesselink
 
10 Koen ter Wee
 
11 Niek Busscher
(75. Bart Boerrigter)
 
 
 
 
 
Op dinsdagavond 17 februari werd op een koude voetbalavond de 5e wedstrijd voor de Beltona Beloften Competitie gespeeld thuis tegen Quick ’20. Quick had voor de wedstrijd 8 punten behaald uit 3 wedstrijden en MVV had de leiding met 10 punten uit 4 wedstrijden. De vorige wedstrijd tegen Quick werd met 2-2 gelijk gespeeld en verloren we helaas de penalty’s, wat bij de Beltona een extra punt oplevert in de stand. Ook speelden we wederom tegen Quick ’20 A1, wat normaliter uitkomt in de 2e divisie. Een sterkte tegenstander dus.
 
Na een goede warming-up werd er om 20.00 uur afgetrapt. Het begin van de wedstrijd was voor Quick ’20. MVV speelde vrij slordig en onrustig. Ballen werden te snel verloren, waardoor Quick kon blijven aanvallen. Na 10 minuten resulteerde dit ook in een tot dan toe terechte 0-1 voorsprong voor Quick. Een afstandsschot kon niet goed weggewerkt worden en een aanvaller van Quick kon de bal met een lage schuiver binnen schieten. Daarna leek het of MVV wakker was geworden en kwam het meer aan voetballen toe. Er was meer rust aan de bal en duels werden meer en meer gewonnen. MVV kreeg een aantal mogelijkheden met acties van Kai Wesselink aan de rechterkant, een afgeslagen cornerbal en goed storend werk van Koen ter Wee. Desalniettemin gingen we toch met een toch onverdiende 0-1 achterstand de thee in. In de rust hebben we de koppies bij elkaar gestoken en geconstateerd dat we zeker niet minder waren dan onze tegenstander en we vertrouwen moeten hebben in eigen kunnen. Vooral hard blijven werken was het devies!
 
Je kunt wel stellen dat we goed de kleedkamer uit kwamen, want binnen 3 minuten na de rust was de stand gelijk. Een uittrap van Wout oude Avenhuis werd door Gijs oude Munnink opgevangen, die met een handige voetbeweging zijn directe tegenstander passeerde, een goede één-tweetje met Niek Busscher volgde en Gijs kon doorzetten langs de zijkant en wist de goed inlopen Koen te bereiken. Voor hem was het nog een koud kunstje om de bal in het doel te werken. 1-1. Daarna werd er aan beide kanten volop gewisseld en waren er vooral voor Quick niet veel kansen. MVV wist een aantal keren toch gevaarlijk door te komen. Als de eindpass af en toe wat beter was, dan had MVV zomaar op een voorsprong kunnen komen. Iets meer dan een kwartier voor tijd kwam MVV prompt op achterstand. Een crosspass werd door de verdediging van MVV niet goed ingeschat en het enige moment dat we achterin niet goed stonden werd direct afgestraft door Quick, 1-2. Dit was een domper! Direct na de aftrap nam MVV het heft weer in handen en ging het niet bij de pakken neer zitten. Goed doorjagen op de keeper van Koen ter Wee resulteerde in een foute aanname van de keeper, waardoor Gijs de bal mee kon nemen. De keeper probeerde Gijs nog tegen te houden, maar Gijs bleef op de been en kon de geheel vrij staande en net ingevallen Bart Boerrigter bereiken die kiezelhard de bal in het doel schoot. Zijn debuut in de Beltona werd met zijn eerste balcontact opgeluisterd met een fijne treffer. 2-2. In het laatste kwartier golfde het spel wat op en neer, waarbij MVV uiteindelijk de beste kansen had op een winnende treffer. Het bleef gelijk en er moesten nog strafschoppen genomen worden.
 
Wout werd uiteindelijk de penalty killer door 2 strafschoppen te stoppen. Een extra verdiend punt die we erg goed kunnen gebruiken voor plaatsing voor de finale dag, die nu wel erg dicht bij komt.
Hier de serie strafschoppen:
 
0-1              
Nr. 1 Quick:         
Quick-speler
1-1              
Nr. 1 MVV:           
Koen ter Wee
1-2              
Nr. 2 Quick:         
Quick –speler
2-2                    
Nr. 2 MVV: 
Niek Busscher
2-2         
Nr. 3 Quick:         
Gestopt door Wout
3-2         
Nr. 3 MVV:           
Nick Ketting Olivier
3-3         
Nr. 4 Quick:         
Quick speler
4-3         
Nr. 4 MVV:           
Gijs oude Munnink
4-3         
Nr. 5 Quick:         
Gestopt door Wout
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Op dinsdag 10 maart speelt de Beltona van MVV’29 de laatste poulewedstrijd. Dit zal de wedstrijd MVV ’29 Beltona – KOSC Beltona zijn. Ook deze wedstrijd wordt gespeeld om 20.00 uur op Frielink park. Ook dan hopen wij u weer van harte te mogen begroeten om onze spelers aan te moedigen.
 
 Begeleiding Beltona MVV ‘29
 
Stand per 18-2-2015 
 
Positie   Wedstrijden Gewonnen Gelijk Verloren Punten Voor Tegen Winst strsch
1 MVV '29 023 5 3 2 0 12 14 8 1
2 Quick '20 023 4 2 2 0 9 18 5 1
3 SDC '12 023 4 1 0 3 3 5 7 0
4 KOSC 023 3 0 0 3 0 4 21 0

Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.