De Tukkers C2 maatje te groot voor MVV 29 C2

2014-10-07
Afgelopen zaterdag moest MVV C2 aantreden tegen de Tukkers C2, deze ploeg staat zonder puntverlies aan kop dus we konden onze borst natmaken. Aan de eerste 2 wedstrijden hadden we een ondanks slechts 1 punt een goed gevoel over gehouden, een nipte 1-2 nederlaag bij ASV en een 3-3 gelijkspel tegen PH. Er was echter een opgaande lijn in het spel te bespeuren dus wie weet viel er wat te halen.
 
Al gauw na aanvang van de wedstrijd bleek echter waarom de Tukkers bovenaan staan, ze spelen geen fysiek voetbal maar combineren er lustig op los, wij hadden veel moeite hier wat tegenover te stellen, we kwamen overal steeds een stapje te laat en hadden moeite de vrije man te vinden. Het duurde dan ook niet lang of de Tukkers kreeg de eerste kansen en doelpunten konden niet uitblijven. Ondanks goed keeperswerk van Bat liep de stand voor rust al op naar 0-4.
 
In de rust werd afgesproken er fysiek een schepje bovenop te doen en ons terug in de wedstrijd te knokken zodat we in ieder geval nog zelf een doelpuntje zouden maken. Dit lukte na de rust inderdaad, de wedstrijd ging na de rust gelijk op en er werd door MVV beter gevoetbald. De wedstrijd golfde op en neer en ook MVV kreeg in de tweede helft diverse mogelijkheden om te scoren, helaas lukte dit niet en wist de Tukkers aan de andere kant het net nog een keer te vinden. Ondanks de 0-5 nederlaag ( de Tukkers was een maatje te groot) een leuke wedstrijd met genoeg aanknopingspunten voor de komende weken. 
 
diavoorstelling van de foto's
 
Van 2014-10-04 MVV 29 C2 - Tukkers De C2

Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.