MVV 29 C2 speelt in een boeiende wedstrijd gelijk PH C3

2014-09-22
Zaterdag 20 september stond voor MVV'29 C2 de thuiswedstrijd tegen PH C3 op het programma.
 
Opstelling:
Bat, Stan(35e Luuk) Giel, Ingmar, Cas, Jorn, Anton, Tom, Jesse, Bas, Niek(35e Bram).
Douwe Dijkstra kon nog niet mee doen vanwege blindedarmoperatie, Maurice afwezig.
 
PH C3 was een lastige tegenstander waar we moeilijk grip op konden krijgen. Hoewel we goed geconcentreerd van start gingen en een aantal kansjes wisten te creëren viel de 0-1 op een moment, 14e min., waarin MVV veel op de helft van PH speelde. Een ongelukkig moment in de wedstrijd. De jongens wisten zich echter te herstellen en de keus om Giel Leushuis als mandekking op de spits van PH te zetten leek te gaan werken. Samen met Ingmar de Leeuw wisten ze de aanval vroeg te verstoren, waardoor de opbouw moeilijk verliep. Er was veel overleg. Tom Lesscher wist in de 21e min de gelijkmaker te scoren na een mooi samenspel op het middenveld en een schitterende assist van Niek Wigger. Helaas had PH hierop al snel een antwoord, 1-2.
 
De jongens bleven echter voetballen en gingen er echt voor. Keeper Bat Busscher wist door een schitterende redding een verdere achterstand te voorkomen. In de 48e min was het Bas ten Velde die de gelijkmaker liet noteren; 2-2. Daarna wisten de jongens nog een aantal mooie kansen te creëren, waarbij Jorn met een mooi schot helaas de lat raakte. In de 59e min kwam PH wederom op voorsprong; 2-3. De wedstrijd was echter nog niet gestreden. Doordat Giel wat ruimte kreeg om mee te gaan in de aanval wist hij na veel mooi samenspel over veel schijven de eindstand op 3-3 te brengen.
 
Een mooie wedstrijd waarbij door beide partijen hard gevochten is voor de punten. 
 
directe link naar de foto's
Van 2014-09-20 MVV 29 C2 - PH C3

Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.