MVV 10 legt basis seizoen in weekend weg Dinkelland

2010-09-12

Vrijdag 20 augustus jl vertrok ons 10e elftal vanaf onze thuishaven De Voltreffer voor het jaarlijkse weekendje-weg. Het was de organisatie weer gelukt om de eindbestemming geheim te houden. Dit jaar geen vele kilometers in de auto maar een aantal uren op het stalen ros.

Na een tussenstop in Manderveen waar we werden verrast door een 2 tal dames in een afgelegen gebied met de welbekende groene beugels, kaas en worst, werd koers gezet richting Ria's Eetcafe. Vanuit hier was de eindbestemming in zicht. Twente Tipi in Mander werd de locatie waar de selectie zich dit weekend zou bevinden. Na de noodzakelijke avondwandeling werd er nog langdurig nagepraat en nagekaart in de hot-tub en op de overdekte veranda.

De zaterdag stond eerst in het teken van een 3 uur durende solextour door het geweldige landschap van Dinkelland. Na in het centrum van Ootmarsum te zijn voorzien van een hapje en een drankje volgde later op de middag het hoogtepunt van het weekend.

Bij de Kroesweffer in Vasse kon iedereen zich op zijn eigen manier heerlijk ontspannen. Uiteraard was iedereen in voor een geweldige massage verzorgd door 3 dames. De barbeque, sauna, turks stoombad, hottub en een lekker koud pilsje zorgden voor een geweldige entourage. Om af te koelen werd 's avonds nog een afsluitend pilsje genuttigd bij Cafe Bolscher te Vasse. Uiteraard werd de nacht met de morgen al in zicht afgesloten bij de tipi-tent.

Op zondagmorgen werd de mountainbike ter hand genomen en werd een route afgelegd van zo'n 30 kilometer door het Twentse land. Het drankje bij de Watemolen van Bels was een aangename onderbreking.

Na een welverdiende en noodzakelijke douche werd koers gezet richting thuisbasis waar moeder-de-vrouw en kinderen ons in blijde verwachting stonden op te wachten. Na gezamenlijk chinees en menig drankje genuttigd te hebben ging iedereen huiswaarts. De organisatie van volgend jaar is nu aan zet. Hieronder een aantal foto's.


Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.