Toelichting voor het verkrijgen van een spelerspas

2008-09-30

Nieuwe leden dienen zich eerst aan te melden bij onze ledenadministratie, dus bij Eddy Weiss. Zijn adres en telefoonnummer staan achter in ons verenigingsblad “De Tribune” en op de website vermeld.

Hij meldt daarna de speler aan bij de KNVB. De secretaris van de vereniging ontvangt na deze aanmelding een fotoformulier. Op dit formulier moet een pasfoto worden aangebracht. Deze pasfoto kun je bij mij (Tineke te Kolsté, secretaris) inleveren en als ik niet thuis ben deze a.u.b. in mijn brievenbus deponeren. Vergeet niet op de achterkant van de pasfoto je naam en geboortedatum te vermelden!!!!! Mijn adres is: Gravendijk 19 in Albergen. De kosten voor een spelerspas zijn €2,60 en kunnen aan mij worden betaald.

Nadat ik het fotoformulier naar de KNVB heb gestuurd duurt het nog ca. 2 weken alvorens ik je spelerspas ontvang. Voor die tussenliggende periode krijg je dan een tijdelijke spelerspas. Die overhandig ik zo snel mogelijk aan de leider van het elftal waarin je bent ingedeeld.

 

In geval van overschrijving moet de spelerspas altijd tegelijkertijd met het overschrijvingsformulier worden ingeleverd bij de oude vereniging. Dit is nodig omdat op de spelerspas de verenigingsnaam staat vermeld.

Als de oude spelerspas niet wordt ingeleverd zal de overschrijving niet worden verleend.


Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.