MVV speelt gelijk in ‘stadsderby’ tegen Rietvogels

2008-09-22

MVV speelt gelijk in ‘stadsderby’ tegen Rietvogels 

In de Tubantia werd deze wedstrijd vooraf bestempeld als een echte stadsderby, ook al komt Rietvogels uit Almelo en MVV uit Harbrinkhoek/Mariaparochie. De wedstrijd had niet veel weg van een derby en eindige in een gelijkspel, 0-0.  

In de eerste helft vielen er mogelijkheden te noteren aan beide kanten. Rietvogels was voetballend iets verzorgder bezig maar MVV was door een snelle omschakeling veel dreigender. Zo kwam Ruud Hemmer alleen voor de keeper maar draaide de verkeerde kant op. Ook werd een voorzet van hem nog net weg gehaald door een verdediger van Rietvogels. Verder waren er nog een aantal mogelijkheden die met geluk zomaar een doelpunt hadden kunnen zijn. Rietvogels kwam af en toe dichtbij maar tot uitgelezen mogelijkheden kwam men niet. 
 
De 2e helft vertoonde hetzelfde spelbeeld. Rietvogels voetbalde iets meer op de helft van MVV maar MVV kwam wederom tot de beste kansen. Zo werd Bram ten Tusscher vrij gezet voor de keeper maar deze greep goed in na een kapbeweging van Bram. Rietvogels kreeg ook een goede kans. Een aanvaller van Rietvogels kwam dicht bij de goal tijdens een duel met Rob Reinerink, hierbij kwam keeper Rob Snijders ver uit zijn goal. Het schot verdween in het vangnet achter het doel. In de slotfase kreeg MVV de uitgelezen mogelijkheid om de 3 punten binnen te halen. Bram ten Tusscher kon alleen op de keeper af die te ver voor zijn doel stond maar Bram schoot onbesuisd hoog over. De slotfase bracht geen noemenswaardig gevaar en zo eindigde de wedstrijd zoals deze ook begonnen was, 0-0. 

Na 3 wedstrijden is er nog niet verloren maar zijn er al wel 4 verliespunten geïncasseerd. Om aansluiting te houden zal er volgende week gewonnen moeten worden in de volgende ‘stadsderby’ in en tegen Almelo.

 


Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.