Jurgen Bosch opvolger Edwin Masselink als assistent-trainer 1e elftal

2022-08-13

Voor aanvang van het nieuwe seizoen is het toch nog gelukt een opvolger te vinden voor Edwin Masselink bij MVV’29 1. Het is Jurgen Bosch, 29 jaar en afkomstig uit Tubbergen. Jurgen heeft in het verleden zijn UEFA-C bij MVV’29 behaald en is vervolgens teruggegaan naar zijn club TVC’28 om daar als trainer actief te zijn. Na 2 jaar TVC’28 is hij vervolgens 4 jaar lang trainer geweest in Wierden bij SVZW waar hij diverse jeugdteams onder zijn hoede heeft gehad. Daarnaast heeft hij zijn UEFA-B heeft behaald bij het 1e elftal van SVZW. “Ik kijk er naar uit om hier weer op het veld te staan en samen te werken met Ruud Ottenhof en deze talentvolle spelersgroep en doelstellingen te realiseren voor het komende seizoen. We kijken uit naar de samenwerking met Jurgen en wenst hem hierbij veel succes!

Edwin Masselink blijft actief bij MVV'29
De komst van Jurgen betekent dat Edwin Masselink definitief stopt bij het 1e elftal. Hij heeft 2 jaar de rol van assistent-trainer vervuld en gold als cultuurbewaker van de club. Daarnaast maakte hij al weer 3 jaar lang deel uit van de staf van de Beltona. Gelukkig blijft hij voor de club behouden en zal hij samen met Lars Masselink MVV’29 JO15-1 van oefenstof voorzien. We zijn blij dat Edwin voor de club behouden blijft!

Namens de TC
Albert Olde Rikkert


Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.