MVV29 pakt eerste driepunter van 2022

2022-02-21

Op een regenachtige zondagmiddag stond de burenruzie MVV’29 1 - Luctor et Emergo 1 op het programma. Beide ploegen waren voorafgaande aan deze wedstrijd in de grijze middenmoot te vinden, met evenveel punten. De belangen waren dus groot.

Om 14.00u floot de leidsman voor het begin van de wedstrijd. Van beide kanten was het afwachten, de wedstrijd kwam aanvankelijk niet los. De weersinvloeden waren duidelijk terug te vinden in het spelbeeld: veel foute passes en slordigheden. Twee grote kansen waren niet aan MVV besteed, terwijl ook Luctor uit de vele kansen niet wist te scoren.
Vlak voor rust werd toch de ban gebroken, Cas Oude Avenhuis schoot mooi diagonaal binnen: 1-0.

Na rust kwam MVV iets scherper uit de kleedkamer, waardoor Luctor niet meer tot de vele kansen als in de 1e helft kwam. MVV drukte door, zonder tot grote kansen te komen. In de 74e minuut was het dan toch raak. Een scherp aangesneden vrije trap van Bart Oerbekke werd licht getoucheerd door Bart Boerrigter, waardoor de keeper van Luctor kansloos was. Luctor was niet in staat de aansluitingstreffer te maken, waarna MVV richting het einde van de wedstrijd de score nog verder wist uit te breiden. Assistkoning Bart Boerrigter wist twee keer Floris Oude Nijhuis te bereiken, die 2x koelbloedig bleef. Eindstand 4-0.
Verder nog noemenswaardig was een misser voor leeg doel zonder keeper door Cas Oude Avenhuis. Omdat hij na de wedstrijd hier een blaadje bier voor heeft betaald, maakt de spelersgroep hier verder geen probleem van.

Volgende week staat de uitwedstrijd tegen Borne op de planning. Aanvangstijd 14.00u, tot dan!


Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.