MVV29 hengelt punt binnen in Hengelvelde

2022-02-14

Op een zonnige zondag stond WVV - MVV'29 op het programma. Vanwege Corona perikelen werd deze wedstrijd niet begin december, maar halverwege februari afgewerkt.

Om 14.00u werd afgefloten voor een wedstrijd die achteraf een ‘overwinning voor de neutrale toeschouwer’ was.
Zowel MVV als WVV begon vol intensiteit aan de wedstrijd, waarbij het wachten was op het eerste doelpunt. Deze viel helaas aan de voor MVV verkeerde kant. Een halve voorzet viel goed, met een 1-0 tot gevolg. MVV reageerde hier goed op en schroefde het tempo omhoog. WVV kwam even niet onder de druk uit en Cas Oude Avenhuis drukte dit 2x ook uit in de stand. Via 2 goede aanvallen draaide MVV de wedstrijd volledig om, 2x bleef Cas knap rustig tegenover de doelman: 1-2.
Het tempo bleef hoog, en WVV ging zich meer melden. Een voorzet (volgens ons geen ‘bewussie’) viel pardoes binnen bij de 2e paal. Zo werd de ruststand op 2-2 bepaald.

Na rust was het spelbeeld aanvankelijk niet anders, maar WVV draaide de duimschroeven wel aan. Veel grote kansen waren niet aan de Hengelvelders besteed, mede dankzij een uitblinkende Thijs Goossen. MVV wist zich nog sporadisch te melden voor het goal, terwijl WVV ook niet meer tot scoren kwam. De goed fluitende leidsman vond het daarna welletjes, met een 2-2 eindstand tot gevolg.

WVV maakt even pas op de plaats in de top, MVV klimt langzaam omhoog. Hopelijk wordt volgende week dezelfde strijd weer op de mat gelegd tegen Luctor. Aanvangstijd 14.00 te Harbrinkhoek. Tot dan!


Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.