MVV 29 JO15-1 WORSTELT EN KOMT BOVEN TEGEN LUCTOR

2021-11-27

HARBRINKHOEK – Voor de derde keer op rij heeft MVV ’29 JO15-1 hun wedstrijd winnend afgesloten. Na een vroege achterstand was het zeker niet makkelijk, maar door als collectief hard te werken waren ze met 2-1 te sterk voor Luctor et Emergo JO15-1.

De eerste helft had niet slechter kunnen beginnen: toen de teams om 13.00 uur klaar stonden was er nog geen scheids te vinden op het Frielinkpark, en toen gelegenheidsscheidsrechter De Leeuw eenmaal gearriveerd was om de wedstrijd uiteindelijk een kwartier later te laten beginnen keek MVV ’29 al na drie minuten tegen een 0-1 achterstand aan. De linksbuiten van Luctor had een individuele actie in huis en omdat MVV ’29 nog aan het slapen was kon hij zonder enige moeite de bal onberispelijk in de korte hoek schieten. Aangezien MVV ’29 de laatste weken goed speelde en de lijn omhoog gevonden leek te hebben, was dit een grote tegenslag. Dit bleek de nodige wake-up call voor de thuisploeg, die gelijk op zoek ging naar de gelijkmaker. Deze viel ook na 20 minuten. Nadat hij eerder in de wedstrijd al gevaarlijk was geweest met een volley van afstand schoot Schepers de bal, na een een-tweetje met Kleeman uit een korte corner, in de verre hoek: 1-1. Dit deed MVV ’29 veel goeds, want hierna werden in het restant van de eerste helft geen kansen meer weggegeven, terwijl er door de zwart-witten zelf genoeg werd gecreëerd. Tot doelpunten leidde dit nog niet, al was Alberink wel heel dichtbij na een prachtige volley, die nog net voor de lijn gekeerd kon worden door de keeper. Hierdoor gingen de teams met 1-1 op het scorebord de rust in.

Wat het spelbeeld van de tweede helft zou gaan worden werd al vrij snel duidelijk voor het kleine aantal toeschouwers: MVV ’29 had de bal en Luctor had hier geen problemen mee. Weer werden er veel kansen gecreëerd, maar ook nu bleek het afmaken daarvan heel lastig. Doordat Luctor na 59 minuten met 10 spelers verder moest door verschillend blessureleed kreeg MVV ’29 meer ruimte om te voetballen. Door een verdediger eraf te halen en er een aanvaller bij te doen probeerde MVV ’29 de verdiende voorsprong af te dwingen. Masselink dacht even de held van de wedstrijd te worden, totdat hij zich realiseerde dat hij de enige op het veld was die niet zag dat hij buitenspel stond. Hij schoof de bal rustig binnen, maar deze werd dus terecht afgekeurd. In de 65e minuut was er geen reden om te vlaggen toen Schepers een piekfijne voorzet gaf op Geerts, die deze schitterend binnengleed: 2-1. Toen de voorsprong binnen was besloot de technische staf gelijk te wisselen, om achterin weer een overwicht te hebben. De 11 man van MVV ’29 die na een chaotisch wisselbeleid uiteindelijk in het veld stonden hielden hierna zonder moeite stand.

Dat nu al voor de derde keer op rij gewonnen wordt is mooi om te zien, merkte trainer Tim Busscher ook op na afloop. “Een goede overwinning en heel hard gewerkt met elkaar”, zei hij tevreden in de kleedkamer. “Deze lijn doortrekken in de komende weken”, sloot hij af.

 

MVV ’29 JO15-1 – Luctor et Emergo JO15-1 2-1: 0-1 Luctor, 1-1 Schepers, 2-1 Geerts

 

Wedstrijdselectie: Rink (K), Alberink, Klein Haarhuis, Löwik, Lucassen, Smook, Masselink, Kleeman, Bos, Geerts, Schepers (C), Wensink, Mollink en Hoekman.


Scheidsrechter: W. de Leeuw

 

Assistent-scheidsrechter: D. Paus

 

Op zaterdag 11 december treden we thuis aan tegen SSA DVC Dedemsvaart JO15-2, als het coronabeleid dat dan nog toelaat. We hopen dan wel om 13.00 uur af te trappen.

 

 


Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.