MVV 29 JO15-1 BINDT OOK PH AAN ZEGEKAR

2021-11-22

ALMELO – MVV ’29 JO15-1 heeft voor de tweede keer op rij gewonnen. In Almelo werd een alles behalve royale zege geboekt op de JO15-1 van Prins Hendrik. Na een mindere eerste helft, maar een uitstekende tweede werd de wedstrijd afgesloten met een verdiende 1-2 overwinning.

De eerste helft was in zijn geheel niet aantrekkelijk voor het kleine aantal supporters dat aanwezig mocht zijn op sportpark ‘de Veenelanden’, maar het eerste kwartier spant de kroon. Weinig ging goed en kansen werden er niet gecreëerd. Hier bracht PH verandering in, waar ze de eerste inzet van de wedstrijd gekeerd zag worden door doelman Rink. Dit schudde MVV ’29 wakker, want hierna volgden een aantal kansen voor de gasten. De afstandsschoten werden niet heel gevaarlijk, maar een perfecte counter had voor de openingstreffer kunnen zorgen. Geerts stuurde Schepers diep en hij zette Bos vrij voor de keeper. Bos was zich echter niet bewust van de tijd die hij had en hij schoot dus iets te gehaast naast. Zo eindigden we de eerste helft zoals hij ook begon: 0-0.

De tweede helft begon gelijk met een gigantisch grote kans voor MVV ’29. Na een een-tweetje met Masselink bracht Geerts Schepers in stelling om te schieten, maar ook hij schoot naast. In de 42e minuut kon MVV ’29 eindelijk van een voorsprong genieten. Na goed werk van Masselink leverde Schepers een afgemeten voorzet op Geerts die de keeper kansloos liet: 0-1. Hierna begon MVV ’29 goed te voetballen, en de 0-2 hing meer in de lucht dan de 1-1. Even later viel de 0-2 ook via Geerts, ware het niet dat de bal werd afgekeurd wegens buitenspel. Uit een afgeslagen corner die hij zelf nam, zorgde Schepers uiteindelijk toch voor de verdiende 0-2. Om het nog even spannend te maken voor de toeschouwers liet Rink een voorzet over zich heen gaan: 1-2. Laten we het er maar op houden dat dit een bewuste actie was voor het vermaak van de neutrale supporter. Toen ging PH nog alles op de aanval spelen, maar dit resulteerde niet in veel kansen. Masselink had de 1-3 op de schoen, was het niet dat hij iemand vrij zag staan in het fietsenhok en over het vangnet mikte. In de slotminuten dacht Hoekman de bevrijdende 1-3 binnen te koppen, maar de scheidsrechter zag een aanvallende duwfout en keurde ook deze dus af. Hierna vond de scheidsrechter het wel genoeg en floot voor het einde van de wedstrijd.

“Een dik verdiende overwinning, en fijn dat de wedstrijd eindelijk een keer onze kant op valt”, zei trainer Tim Busscher tevreden na afloop. Door de zege tegen PH is TVC in punten ingehaald op de ranglijst, al hebben de Tubbergenaren nog wel een wedstrijd minder gespeeld.

 

PH JO15-1 - MVV ’29 JO15-1 1-2: 0-1 Geerts, 0-2 Schepers, 1-2 PH

 

Wedstrijdselectie: Rink (K), Alberink, Klein Haarhuis, Wensink, Lucassen, Smook, Masselink, Mollink, Bos, Geerts, Schepers (C), Löwik, Kleeman en Hoekman.

 

Volgende week zaterdag komen de buren van PH, Luctor et Emergo, op bezoek op het Frielinkpark. We hopen de positieve reeks door te zetten. Helaas mogen er geen toeschouwers meer komen in verband met de coronamaatregelen. Desondanks gaan we er alles aan doen om de drie punten in Harbrinkhoek te houden.

 


Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.