MVV 29 JO15-1 VERSPEELT WEDSTRIJD NA GEDWONGEN KEEPERSWISSEL

2021-10-29

GEESTEREN – MVV ’29 heeft ook de tweede derby in twee weken verloren van Stevo JO15-1. De wedstrijd ging lang gelijk op, maar na een blessure van doelman Rink werd het niet heel moeilijk om te scoren voor de thuisploeg. Het werd uiteindelijk na een spannende slotfase een minimale overwinning voor Stevo: 3-2.

De wedstrijd begon enerverend op een frisse maandagavond, met kansen aan beide kanten van het veld. De keepers van de ploegen deden echter waarvoor ze op het veld stonden, ze keerden alle schoten die op hun doel werden gelost. In het eerste helft werden er dus geen goals gescoord. We gingen twee weken geleden, in de vorige wedstrijd tegen de buren uit Geesteren in de beker, rusten met een 0-4 achterstand. We waren dus tevreden om met een 0-0 stand de rust in de gaan. MVV ’29 wist dat het de wedstrijd kon winnen en ging hier vol voor, maar Stevo dacht dit ook.

De tweede helft had niet slechter kunnen beginnen voor MVV ’29: na een uittrap raakte Rink geblesseerd aan zijn heup en hij moest de strijd staken. Spits en reservekeeper Geerts trok het fluoriserende keepershirt en de handschoenen aan, met de hoop dat de verdediging hem zo goed mogelijk zou ondersteunen. Helaas bleek dit laatste niet het geval. Verschillende spelers van Stevo kregen alle tijd om vanaf zo’n 20 meter op goal te schieten. Geerts deed alles wat hij kon om de ballen te keren, maar twee afstandsschoten waren hem te machtig: 2-0. Ondanks dat het een lastig verhaal zou worden voor MVV ’29 gaven de -op papier- 11 veldspelers het niet op. Dit resulteerde dan ook in kansen, maar aanvoerder Schepers mikte de bal op de paal. Net op het punt dat de 2-1 misschien wel in de lucht hing, scoorde Stevo in de 57e minuut de 3-0 uit een corner. De meegereisde supporters kregen uiteindelijk nog wel een spannend slot te zien van de wedstrijd. Schepers wist nu wel goed te mikken en schoot de bal vanaf een redelijke afstand schitterend in de verre hoek: 3-1. Hierna ging  MVV ’29 alles op de aanval spelen om de aansluitingstreffer te forceren. Dit lukte ook na een schermutseling van jewelste. De bal belandde uiteindelijk bij een vrijstaande Kleeman die de bal langs de keeper schoof: 3-2. Toen ging iedereen die aanwezig was op sportpark ‘De Peuverweide’ er voor zitten. Masselink kreeg in de slotseconde dé kans om de comeback compleet te maken. In plaats van de gelijkmaker te maken na een heerlijk één-tweetje, schoot hij de bal naast. De scheids, die veel door liet gaan tijdens de wedstrijd, vond het hierna niet meer nodig om door te laten spelen.

Het blijft MVV ’29 JO15-1 dit seizoen maar achtervolgen: ze spelen goed voetbal, maar weten de wedstrijd niet winnend af te sluiten. De selectie blijft wel in deze moeilijke tijd achter trainer Tim Busscher en zijn staf staan. Hopelijk wordt dit vertrouwen beloond met de verdiende én broodnodige punten.

 

Stevo JO15-1 – MVV ’29 JO15-1 3-2: 1-0 Stevo, 2-0 Stevo, 3-0 Stevo, 3-1 Schepers, 3-2 Kleeman

 

Wedstrijdselectie: Rink (K), Löwik, Klein Haarhuis, Wensink, Kleeman, Alberink, Mollink, Masselink, Schepers (C), Geerts, Bos, Smook, Lucassen en Hoekman.

 

Zaterdag 30 oktober gaan we proberen om in Ootmarsum tegen KOSC JO15-1 de eerste punten van de competitie te pakken. Aanvang van de wedstijd is 13.00 uur. Graag tot dan!


Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.