MVV29 vs Corona Battles Jeugd Week 4

2020-04-27

Bekende Voetbalster: Lieke Martens

Winnaar: Suze Lenferink

Compilatie inzendingen:

Tip 1

Tip 1: We zien hier een foto van bergen in Barcelona. Bergen is de geboorteplaats van Lieke Martens en daarnaast voetbalt ze tegenwoordig in Barcelona.

Tip 2

Tip 2: We zien een paar keepershandschoenen. Hiermee wordt er verwezen naar de vriend van Lieke Martens, namelijk doelman Benjamin van Leer. 

Tip 3

Tip 3: Een foto van Ramon Lesker en een leeuw. Legde je hier de link naar profvoetballer Ramon Leeuwin dan was de achternaam de hint naar oranje leeuwinnen. De Nederlandse vrouwenvoetbal selectie waar Lieke Martens deel van uitmaakt.

 

Tip 4

Tip 4: Voordat ze bij Barcelona ging voetballen heeft ze eerst nog bij clubs uit België, Duitsland en Zweden gevoetbald.

Tip 5

Tip 5: In 2017 was Nederland het gastland voor het EK vrouwenvoetbal. Het Nederlandse damesteam, de oranje leeuwinnen, wonnen dit toernooi en daarmee de beker die te zien is op de foto. Lieke Martens vervulde tijdens dit toernooi een belangrijke rol.


Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.