Beloften MVV29 winnen Beltona-wedstrijd ruim van Quick 20

2018-10-31

Het Beltona-team van MVV’29 heeft dinsdagavond goede zaken gedaan tegen Quick’20. In Oldenzaal boekten de manschappen van trainer Tom Veldscholten een ruime overwinning: 0-3. Een knap en verdiend resultaat, waardoor MVV’29 de volle buit heeft uit de eerste 2 wedstrijden.

MVV’29 begon sterk aan de wedstrijd en was in de openingsfase de gevaarlijkste ploeg. Met de snelle voorhoede, bestaande uit Bart Oerbekke, Thijs Kamphuis en Koen ter Wee, kwam MVV’29 een aantal keren gevaarlijk door wat resulteerde in een handvol kansen. Jim Groener raakte met een kopbal nog de lat. Uiteindelijk wist MVV’29 op voorsprong te komen, door een goal van Bart Oerbekke. Daardoor ging MVV’29 rusten met een 0-1 voorsprong. Gezien het grote aantal kansen had een hogere ruststand mogelijk geweest, al had Quick ’20 ook 2 grote kansen om zeep geholpen. 

Na rust kwam MVV’29 voortvarend uit de kleedkamer. Koen ter Wee wist binnen een minuut na rust de score te verdubbelen: 0-2. Uiteindelijk was het Thijs Kamphuis die met een fantastisch afstandsschot de eindstand bepaalde op 0-3. In de tweede helft is MVV’29 nauwelijks nog in de problemen geweest, mede doordat het verdedigend goed georganiseerd stond.

Door de knappe overwinning gaat het Beltona-team van MVV’29 aan kop in de poule met de volle buit: 6 punten uit de eerste 2 wedstrijden. De eerste 3 punten werden 3 weken terug behaald tegen DETO. Quick’20 en BWO staan momenteel op 3 punten in de poule, terwijl DETO nog puntloos is. Op woensdagavond 21 november staat de volgende wedstrijd op het programma, dan ontvangt MVV’29 op het eigen terrein BWO.


Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.