MVV 29 verliest onnodig van Barbaros

2018-10-14
MVV’29 verliest onnodig van Barbaros.
 
Zondag 14 oktober speelde Mvv 1 de tweede thuiswedstrijd in de competitie. Om 14:00 uur was Barbaros uit Hengelo de tegenstander op Frielinkpark.
 
Mvv begon goed aan de wedstrijd en had een aantal mogelijkheden om de openingstreffer te maken. Na ongeveer 20 minuten kwam Barbaros op voorsprong door een wereldgoal van de spits vanaf 30 meter. Ondanks deze tik bleef Mvv kansen creëren en had een 100% kans via Koen ter Wee. Deze kans werd nog niet verzilverd, maar een paar minuten later was het wel raak voor de buitenspeler. Na een goede pass van Roy Huls kwam Koen een op een met de keeper en schoot de bal onder de keeper tegen de touwen. Hierdoor werd het 1-1, wat tevens de ruststand was. 
 
Na rust speelde Mvv minder en had Barbaros meer vat op de wedstrijd. Veel kansen leverde dit alleen niet op voor de gasten. Mvv had daarintegen wel een goede mogelijkheid om op voorsprong te komen na een grote kopkans van Tim Busscher. Na 70 minuten kwamen de Hengeloërs toch op voorsprong na een aanval via rechts. Na een scrimmage kwam de bal op het hoofd van een speler van Barbaros, die hem in de goal werkte: 1-2. Mvv probeerde hierna om de rug te rechten en had hier weer een grote kans op. Na goed druk zetten van invaller Bart Oerbekke kon hij Koen ter Wee bedienen. Helaas kon Koen deze mogelijkheid niet benutten. Barbaros gooide in de laatste minuten de wedstrijd op slot door de 1-3 te maken. Even later floot de scheidsrechter het eindsignaal. 
 
Een onnodige nederlaag en een lesje in effectiviteit voor de manschappen van Marcel Oude Nijhuis. Mvv wacht nog steeds op de eerste overwinning en staat momenteel 12e met 2 punten. Volgende week spelen de zwartwitten in Twello tegen Voorwaarts Twello. Aanvang 14:00 uur.

Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.