Sponsoren Kledingfonds M.V.V.29 steken jeugdkeepers in nieuw tenue

2018-08-27

Sponsoren Kledingfonds M.V.V.’29 steken jeugdkeepers in nieuw tenue

Op Sportpark Frielink van voetbalvereniging M.V.V.’29 hebben alle keepers van de jeugdteams een nieuw tenue ontvangen. De aanschaf van deze tenues (bestaande uit een shirt, een korte en een lange broek en kousen) is mogelijk gemaakt door de sponsoren van het Kledingfonds.

Een aantal jaar geleden is Stichting Frielinkpark overgegaan tot het opzetten van het Kledingfonds als opvolger van de vroegere shirtsponsoring. De sponsoren die hieraan deelnemen worden vermeld op een reclamebord aan de buitenzijde van de kantine en tevens op de lichtbak in de kantine. Ook zijn ze goed zichtbaar op de website www.mvv29.nl

Namens deze weg wil M.V.V.’29 de sponsoren bedanken voor de jaarlijkse bijdrage in het Kledingfonds.

Op de foto ziet u enkele keepers van de jeugdelftallen.


Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.