Lichtcentrum Hengelo wint 12e editie MVV29 Bedrijventoernooi

2018-06-18
Zaterdag 16 juni j.l. stond voor de 12e keer achtereen het Bedrijventoernooi van MVV’29 op de rol. 16 Teams gingen in 2 poules van 8 strijden om de Gerard Telgenkamp Bokaal oftewel de Cup met de grote oren. In een sportief toernooi welke deze middag  goed werden geleid door de leidsmannen werden er mooie en fanatieke wedstrijden afgewerkt met vele kleine verschillen in eindstand.
 
4 Ploegen bleven na de poulefase over en deze gingen in de kruisfinales strijden om een plek in de finale.
De 1e kruisfinale was Assurantiekantoor W. Busscher tegen Lichtcentrum Hengelo. En halve finale waarbij er fel gestreden werd voor een ticket richting de finale. Lichtcentrum Hengelo was hierbij de sterkste, schakelde de titelhouder van het vorig jaar uit en plaatste zich voor de finale.
De andere kruisfinale ging tussen Hofhuis Keukens en Weiss Copy Service van Eddy Weiss. In de kruisfinale bleek Weiss Copy Service de betere ploeg en verzekerde zich via een overwinning van een plek in de finale.
 
Daarna was de finale tussen Weiss Copy Service en Lichtcentrum Hengelo. Een spannende eindstrijd volgde en deze kreeg dan ook geen winnaar in de reguliere speeltijd, dus strafschoppen moesten gaan bepalen wie een jaar lang  de Gerard Telgenkamp Bokaal binnen zijn bedrijf op de balie mocht zetten. Een  strafschoppenserie was het gevolg maar de mannen van Alwie Busscher waren het meest stressbestendig en wonnen de finale middels strafschoppen.
Na dit fanatieke en sportieve toernooi was het Gerard Telgenkamp die de prijzen mocht uitreiken aan de winnaars. 
Daarna werden de aanwezige sponsoren door De Stichting Frielinkspark uitgenodigd om deel te nemen aan de barbecue en hier werd in grote getalen aan mee gedaan.
 
Ook de 12e editie van het bedrijventoernooi was weer zeer geslaagd en de toernooicommissie en Stichting Frielinkpark kijken terug op een mooie dag en willen alle sponsoren bedanken voor de steun aan onze club MVV’29.
 
 
 

Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.