MVV29 verliest na verlenging van beter WAVV!

2018-06-10

Afgelopen zondagmiddag stond voor MVV´29 de halve finale van de nacompetitie op het programma tegen WAVV uit Wageningen. Onder zomerse temperaturen en veel publieke belangstelling werd om 14.00 afgetrapt.

WAVV nam vanaf het begin het initiatief en was de betere op het veld. Dit resulteerde in 2 grote kansen waarbij de doelman Tom Kienhuis het doel schoon wist te houden, daarnaast zat er deze zondag een engel op de lat van MVV´29.

In de 1e helft kwam MVV´29 er spaarzaam uit en men kreeg kleine kansjes, maar niet tot een treffer. Met een 0-0 ruststand ging men richting thee.

De 2e helft was het weer WAVV die het voor het vertellen had op het veld en waren een paar keer gevaarlijk voor het doel, desalniettemin was het MVV´29 die de score opende via Koen Lesker. Hij kopte een goed aangesneden vrije trap  goed binnen achter de doelman van WAVV.

Dit gaf MVV´29 een flinke boost, waardoor MVV´29 het voortouw ging nemen in de resterende minuten.

Een kwartier voor tijd kreeg WAVV een vrije trap op ongeveer 20 meter en deze werd voor treffelijk en onhoudbaar binnengeschoten en het leek na ruim 75 minuten voetballen op verlenging af te stevenen. In de minuten na de gelijkmaker werd het net niet meer gevonden en beide ploegen moesten zich opmaken voor nog een keer 30 minuten in de hitte.

In de verlening was het spelbeeld hetzelfde als  in de 1e 90 minuten, hoewel voor beide kanten geen grote kansen meer te noteren viel. Tot 2 minuten voor  de penalty´s. Een lage corner kwam in de kluts voor een speler van WAVV en hij schoot onberispelijk raak. Na deze treffer floot de goed leidende scheidsrechter voor de laatste keer en was MVV´29 uitgeschakeld voor een plek in de 1e klasse.

MVV´29 neemt hiermee ook afscheid van aanvoerder Jordy Groot, Patrick van der Meulen en Kai Wesselink en wil hun bedanken voor hun tomeloze inzet voor de club.

Tevens wil  men alle supporters en jeugdleden bedanken voor de steun en kijken we terug op een uiteindelijk geslaagd seizoen in de 2e klasse, waar men volgend jaar weer mag acteren.


Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.