MVV29 verliest bij Epe

2018-04-08

Op 8 april, een warme lentezondag verliest mvv na 90 minuten spelen met 3-1 van Epe.

Epe begon beter aan de wedstrijd dan de mvv’ers en had een aantal mogelijkheden om de score te openen. De zwart-witten knokten zich beter in de wedstrijd en kwamen via een prima actie van Kai Wesselink op een 0-1 voorsprong. Lang van deze voorsprong kon niet genoten worden. Enkele minuten later legde de dienstdoende scheidsrechter de bal op de stip na een ongelukkige handsbal. Epe schoot de bal binnen en de stand was al weer in evenwicht.  Op slag van rust kwam de thuisploeg op voorsprong door een kopbal bij de tweede paal. 

Na de thee ging mvv meer op zoek naar het doel van de tegenstander. Tot grote kansen leidde dit echter niet. Naarmate de wedstrijd vorderde moesten de mannen van Marcel Oude Nijhuis meer risico’s gaan nemen. Dit leidde niet tot het gewenste effect. Erger nog het kreeg het deksel op de neus. Uit een counter in de slotfase werd het 3-1 voor de thuisploeg en werden er weer geen punten bijgeschreven voor mvv. Het zal de komende weken alle zeilen moeten bijzetten, te beginnen tegen buurman, en favoriet voor de titel in de 2e klasse J, tvc’28. Aanstaande zondag 14.00 uur aftrap op het Frielinkpark. Alle steun is gewenst, wij hopen op uw komst!


Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.