MVV 29 JO19-1 speelt gelijk tegen ON JO19-1

2017-11-30
Op zaterdag 25 november stond de uitwedstrijd tegen Oranje Nassau op het programma. ON stond twee plaatsen onder ons en we wisten dat we het verschil in punten konden vergroten.
 
Om 15:30 floot de scheidsrechter voor het begin van de wedstrijd. MVV begon matig aan de wedstrijd en dit leidde dan ook tot wat kansen voor ON. Toch opende mvv de score, nadat een goede voorzet werd binnen getikt door Bart Hondebrink. Nog geen minuut later was de score al weer gelijk nadat een voorzet werd binnen gekopt. Door deze gelijkmaker gingen beide ploegen op zoek naar de voorsprong. Vlak voor rust pakte ON toch nog de voorsprong en werd er gerust met een 2-1.
 
We wisten dat we er een tandje bij op moesten doen in de tweede helft. Dit gebeurde dan ook. Na ongeveer 15 minuten spelen kopte Nick Hofhuis uit een hoekschop de 2 – 2 binnen. MVV drukte hier na door en dit werd dan ook beloond met een doelpunt gemaakt door Ties Lammertink. Hierdoor moest ON opnieuw opzoek gaan naar de gelijkmaker. Vlak voor tijd kwam de gelijkmaker er toch nog en stond er 3-3 op het scorebord. Dit was dat dan ook de eindstand.
 
Volgende week zaterdag staat de thuiswedstrijd tegen SDC JO19-1 op het programma. Aanvang van de wedstrijd is 14:30. Tot dan!

Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.