MVV JO19-1 verliest uit bij SVZW

2017-11-18
Op zaterdag 11 november stond voor ons de wedstrijd tegen SVZW in Wierden op het programma. Wij stonden op de 5e plek en SVZW stond 6e, het beloofde een mooie wedstrijd te worden. 15 minuten later dan gepland floot de scheidsrechter voor het begin van de wedstrijd.
 
We begonnen erg goed aan het duel. We gaven weinig weg en kwamen er voetballend goed uit. Dit leidde ook tot kansen via Stan, Daan, Mathe en Mike. Helaas ontbrak net de scherpte voor de goal. SVZW voetbalde vanuit achteruit en speelde veel hoge ballen op de spits, via hoge ballen en standaardsituaties werden ze vooral gevaarlijk. Stan R stond goed te keepen en wist zo goals te voorkomen. Na een goede aanval van SVZW kwam er een steekbal uit in onze zestien die Nick met een fantastische sliding op de bal onschadelijk maakte, totaal onbegrijpelijk zag de scheidsrechter als enigste man op het veld dat Nick de bal niet speelde. Hij gaf een penalty en een gele kaart, Stan R pakte de penalty (de 2e week oprij) waardoor we met een 0-0 stand de rust in gingen.
 
De 2e helft verschilde niet veel van de 1e. De wedstrijd ging gelijk op en over en weer kansen aan beide kant. Na een goede voorzet van Daan wist Giel zijn voet net niet tegen de bal te zetten, Stan OA die de bal net iets te ver voor zich uit speelde en enkele standaardsituaties waren gevaarlijk. Naarmate de 2e helft vorderde lieten we ons te ver achteruit drukken waardoor SVZW wist te scoren. Uit een voorzet schoot de rechtsbuiten de bal vanuit een lastige hoek knap binnen, 1-0. We gingen wel goed door na de 1-0, na een steekpas wist Stan OA Gustavo te bereiken die van afstand knap binnen schoot, de grensrechter vlagde echter voor buitenspel van Stan, dit was een onbegrijpelijke beslissing omdat de linksback er nog zeker 2 meter achterstond. Daan stuurde Stan OA weg in de diepte die de bal perfect voor gaf en alleen maar ingetikt hoefde te worden, maar weer vlagde de grensrechter de aanval onterecht af. Hierdoor eindigde de wedstrijd in een 1-0 overwinning voor SVZW.
 
Volgende week staat er voor MVV JO19-1 de thuiswedstrijd tegen Sparta Enschede JO19-1 op het programma. Aanvang 14:30, tot dan! 

Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.