MVV 29 JO19-1 verliest uit bij Vroomshoopse boys

2017-10-31
Op zaterdag 28 Oktober stond de uitwedstrijd bij Vroomshoopse boys op het programma. Vroomshoop was goed aan de competitie begonnen met 6 punten uit 4 wedstrijden dus wisten we dat het een moeilijke wedstrijd zou worden.
 
De goed leidende scheidsrechter floot om 15:00 voor het begin van de wedstrijd. Vanaf de eerste minuut bleek dat Vroomshoopse boys scherper voor de dag kwam dan MVV, dit werd al snel duidelijk in de score. Na 15 minuten kwam Vroomshoop op een verdiende  1-0 voorsprong. Nu moest MVV aan de bak om weer op gelijke hoogte te komen, we kregen na  de 1-0 ook een grote kans maar de bal ging helaas op de paal. Na deze grote kans ging er bijna alles mis bij MVV wat er mis kon gaan. Vroomshoop maakte snel de 2-0 en liepen nog voor rust uit tot 4-0.
In de rust hebben besproken dat het zo niet door kon aangezien we veel te onrustig aan de bal waren en bijna alle duels verloren.
 
In de tweede helft veranderde het spelbeeld niet veel, Vroomshoop had de grootste kansen en MVV kwam er bijna niet meer uit. Dit resulteerde dan ook tot de 5-0 die goed werd ingekopt door de verdediger van Vroomshoop. Hierna gebeurde er niet veel meer en floot de scheidsrechter voor het eind van de wedstrijd.
 
Al met al was het een zaterdag om snel te vergeten. Volgende week spelen we om 14:30 thuis Tegen  De Tubanters 1897 JO19-1, tot dan!

Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.