MVV 29 JO13-1 wint overtuigend van SVZW JO13-1

2017-10-19
De jongens (en meisjes) van MVV JO13-1 moesten deze zaterdag vroeg uit de veren, om 8:15 verzamelen om vervolgens om 9:30 te beginnen tegen SVZW JO13-1.
 
Toch leek het dat SVZW meer moeite had met het vroege tijdstip, al na 3 minuten kwam MVV namelijk op voorsprong. Een fout in de opbouw werd afgestraft door Lars Langejans. Niet veel later werd het al 0-2, een slim en snel genomen vrije trap van Robin Masselink zette Tom Koek vrij voor de keeper en hij faalde niet. Gedurende de eerste helft bleek MVV de betere ploeg, toch werden er niet aan de lopende band kansen gecreëerd. MVV was hier en daar slordig in het positiespel en het uitspelen van de kansen. Vlak voor rust werd het nog 0-3, deze keer was het Tim Snijders die door goed druk zetten de bal kon veroveren en binnen schieten.
 
Na rust kwam MVV vrijwel direct op 0-4, hierbij was het verzet van SVZW gebroken. Tijdens de tweede helft is MVV niet meer in de problemen gekomen en kon het uitlopen naar een ruime zege. Tom maakte de 0-4, van de laatste vier goals maakte Lars er drie, de andere was een eigen goal van SVZW.
 
Met 12 punten uit 4 wedstrijden is MVV JO13-1 goed aan het seizoen begonnen, volgende week wordt er niet gespeeld. De eerst volgend wedstrijd is een thuiswedstrijd tegen STEVO. Deze is op 28 oktober, tot dan!

Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.