Mooie overwinning voor MVV 29 JO9-1

2017-10-10
Zaterdag 7 oktober moesten onze jongens van MVV’29 JO9-1 aantreden tegen PH JO9-4 op het Frielinkpark. Nadat de ballen waren opgepompt en de waterzak was gevuld door 1 van de leiders! (Deze taak is eigenlijk toegewezen aan 1 van de vaders!) en de jongens de warming-up  hadden gedaan, kon de wedstrijd beginnen. 
 
Deze keer waren ze allemaal gelijk wakker. Wat resulteerde in een goede opening van de wedstrijd. Er werd goed overgespeeld en de vrije man  gevonden. Na  een paar goede reddingen van de keeper van PH werd de 1-0 gescoord. Hierna was  de ban gebroken en werd er meerdere keren het doel getroffen. Na de rust dachten onze jongens een tijdje dat ze allemaal alleen op het veld stonden en werd er niet meer samen gespeeld. Maar later werd het toch weer goed opgepakt! Nadat de scheidsrechter het laatste fluitsignaal had geblazen stond er 14-1 op het scorebord! Weer een mooie overwinning voor JO9-1! 

Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.